Все категории
Добавить товар

Гаманець шкіряний під замовлення. тиснення та шов — вручну!

1500 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Цей гаманець буде жіночим або чоловічим — все залежить від малюнка, наповнення й кольору. У моделі, яку бачите на світлині, "робочі" відразу дві сторони — на одній розташувалися ініціали власника, а на друге зображення козака із саблями. Ви можете заповнити малюнком одну або дві сторони на вибір, вартість вказана для односторонніх виробів.

Тисненням можна нанести будь-яке зображення, яке ви виберете — можливо, майже все! За бажанням додаємо 3D-ефект, тоді виріб має ще більш дивовижний вигляд! Тиснення вручну виготовлене за італійською шкірою рослинного дублення.

Чудовий подарунок людині, яка любить унікальні та наявні в єдиному примірникі речі! Я нанесу малюнок методом ручного тиснення шкіри (без гравіювання, штампів тощо), за бажанням розфарбову його. Також можна поєднати форму монетниці — та, що на фото, кругла та дуже зручна (за відгуками наших клієнтів).

Авторський гаманець-портмоне прошитий вручну вощеною ниткою, яка надає виробу завершеного вигляду. Гаманець компактний, але дуже зручний, має стильний вигляд у житті та дає змогу зберігати найнеобхідніше: купюри, банківські картки, чеки.

Всі операції (порізка, витівка отворів, тиснення, фарбування, встановлення фурнітури, нанесення малюнка, зшивання) виготовлені виключно вручну.

Наповнення:
- два відділення для купюр на всю довжину
- три відділення під банківські картки
- містка монетниця (закривається на кнопку)

Гарантія: 100 років на ручний седельний шов. Як будь-який виріб із якісної натуральної шкіри, з кожним роком матиме ще шляхетніший вигляд, а слугуватиме багато років поспіль.

Авторський гаманець з унікальним тисненням (ми разом підберемо малюнок!) — гарний і практичний подарунок з будь-якого приводу: Новий рік, День народження, 14 лютого, 8 Марта, професійне свято.

Зробіть приємний подарунок собі, другові або близькій людині!
Дивіться інші свої оголошення.
Виготовлю будь-який інший виріб зі шкіри за вашим ескізом з унікальним тисненням або малюнком.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Зелёный

Похожие товары