Все категории
Добавить товар

Гаманець-визитниця з вишивкою - лляний гаманець - дорожній органа

420 грн
Описание

М'який гаманець для карток, маленька косметичка ручної роботи або дорожній органайзер з вишитим орнаментом – це річ, яка підійде всім!

Зверніть увагу! Це не просто гаманець-косметичка ручної роботи, а справжній українский ОБЕРЕГ.

Рожечка (форма восьмипроменевої зірки, що скелялася з прямого хреста (відображення чоловічого початку, Сонця) та косого хреста (жіночий початок, енергія Місяця). Їх поєднання стає джерелом усього життя. Іноді повна рожа називається Зірка Матері, тому такі зображення мої ікони Богородиці.

Зірка із восьми променями – дуже популярний мотив у вишивці хрестиком. 8 – загадкове число. З точки золра біофізики подібна фігура символізує енергетичні поля, ауру живого організму. Це вісім клітин, вісім потоків енергії, що становлять духовну та фізичну основу ще на стадії ембріона.

Матеріал: натуральний льон, нитки муліне (бавовна), тканина підкладки.
Розміри гаманця: 12х10 см

Також ви можете замовити Гаманець для карток, гаманець для ключів, органазер-аптечка, косметичка для навушників, маленька косметичка, м'який чохол для телефону та інше

Гаманець з вишивкою ручної роботи - оригінальний подарунок коханій людині, подрузі, мамі, колезі. Ви можете замовити парні подарунки - для нього і для неї.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?