Все категории
Добавить товар

Подарунковий набір чоловічий №41 (коричневий) ремінь, портмоне, обкладинка, ключниця

1629 грн
Описание

В подарунковий набір № 41 входить:
Ремінь HC0072;
Портмоне HC0028;
Обкладинка на паперовий паспорт HC0073 (український чи закордонний). Може бути замінена на обкладинку ID паспорт;
Ключниця HC0055.

Упаковка:
Дерев'яна коробка (220*140*55 мм); Наповнювач – дерев'яна стружка.
Портмоне HC0028:
Чоловіче портмоне виготовлене у класичному стилі. Закривається гаманець на хлястик з кнопкою. У виробі використана матова шкіра Crazy Horse з ефектом старіння. Дуже зручний чоловічий аксесуар, відмінно буде носитися в кишені джинсів або сумці і не потребує багато місця. Розмір 11,5*9*1,5 см. У портмоне 1 відділення для купюр (легко поміщаються банкноти усіх номіналів), 3 кишені для карт, 1 відділення на кнопці для монет.

Ремінь HC0072:
Чоловічий шкіряний ремінь виготовлений з цільного полотна високоякісної шкіри з підвищеною міцністю за рахунок прошивки. Ремінь прошитий щільною ниткою по всій довжині. Можливе самостійне укорочування. Такий ремінь буде гарно виглядати з будь-якими темними джинсами чи не класичними брюками. Ширина 4 см, довжина 130 (+/-5) см.

Обкладинка на паспорт HC0073:
Класична обкладинка на паспорт без надписів та малюнків. Всередині шкіряні клапани для кріплення паспорту. Розмір стандартний 135*97 мм, підходить на український і закордонний паспорт (також біометричний). 

Ключниця HC0055
Містка модель ключниці застібається на 2 кнопки, всередині надійний карабін для кріплення ключів. Фурнітура металева, колір антик. Розмір 12*4,5 см.

Всі товари в наборі виготовлені в Україні 💙💛

При виготовленні використана матова шкіра Crazy Horse з ефектом старіння. Вироби з цієї шкіри в процесі носки набувають вінтажності і виглядають дорого і солідно. Неоднорідність кольору, природні складки, шрами тварини, цифри на внутрішній стороні шкіри не вважаються браком.

Купуючи ці товари у наборі ви заощаджуєте 10%! (порівняно з вартістю товарів, придбаних окремо)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Кожа

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?