Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Чоловічий наручний годинник / мужские наручные часы curren 8314

850 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

!!!В НАЯВНОСТІ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ІНШИХ МОДЕЛЕЙ, ДИВІТЬСЯ В ПРОФІЛІ АБО ПИШІТЬ У ПРИВАТНІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

Чоловічий годинник від бренду Curren модель 8314 Brown-Black виконаний з механізмом кварцовий хронограф та функціоналом, який включає: години, хвилини, секунди, дата, час доби, хронограф.

Мають міцне та стійке до подряпин мінеральне скло. У моделі корпус виготовлений з годинної сталі, яка: витримує перепади температур; безпечна для здоров'я; не втрачає свій презентабельний вигляд.

Годинник виготовлений в корпусі з годинної сталі і ремінцем з PU шкіри, яка довго носиться; зберігає свій первинний зовнішній вигляд; не тріскається і не облазить у процесі носіння. Застібка на годиннику класична. Вона проста у використанні та легко фіксує руку.

Додаткові характеристики: діаметр корпусу 45 мм; Функції: години, хвилини, секунди, дата, час доби, хронограф. Товщина ремінця: 14 мм.; Довжина ремінця: 24 см; Матеріал ремінця: PU шкіра; Застібка: класична; Матеріал корпусу: Часова сталь; Тип циферблату: Аналоговий (стрілочний); Термін роботи батареї: 12 місяців; Водонепроникність: Побутова (30 м); Вага: 95 гр.

Якщо потрібно на подарунок, можемо надати за невелику доплату фірмову коробочку для годинника, оскільки цей годинник поставляється без коробки. Ціна коробки- 40 грн.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Механизм: