Все категории
Добавить товар

Америка. дизайнерська сумка зі шкіри та щільної ряднини типу канвас

1300 грн
Описание

Сумка легко впишеться в кілька напрямків - бохо, сафарі і смарт кежуал, денім-лук, або відтінить традиційні базові речі - брюки, спідниці та взуття.
Для орієнтації щодо бренда:
Фірмовий магазин існує тільки в Нью-Йорку. На офіційному сайті Botkier, який є і магазином on-line, можна ознайомитися з усією продукцією, яка поставляється за кордон. Офіційний сайт торгової марки Botkier: ***********************
Сумка відносно велика, дуже містка, громіздкою не виглядає. Не легка, так як шкіряна частина виконана з вагомої, цільної, доволі товстої шкіри. Металеві деталі фурнітури не імітація, а дійсно метал кольору антична бронза.
Нижній "кошик" зі сплетених шкіряних скручених трубочок повторює і підтримує форму рядняного "тіла" низу сумки. Трубочки тонкої роботи, ймовірно handmade. Низ із щільної, доволі товстої натуральної тканини, , текстурованої, плетіння на кшталт рядна. Благородний насичений чорний колір. Має також підкладку матової тоншої мягкої чорної тканини. Чиста, в повному порядку. Цікаві деталі, такі як ланцюжок із карабіном для ключів, можна носити назовні. Ланцюжок прикріплений всередині сумки, повновісний металевий, можна накладати на магніт ззовні, тримається. Застібка клапаном так само на магніт, сам по собі він не винесений на поверхню, міститься під верхнім шаром тканини. Всередині функціональні кишені з замками. Стан відмінний.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
tygris
tygris -- SALE
Харьков
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары