Все категории
Добавить товар

Венеція шпилька заколка чорна ажурна прикраса для волосся венеціанський стиль

340 грн
Описание

Питайте про наявність перед оформленням замовлення! Для цього пишіть у приватні повідомлення ( велика кнопка унизу сторінки "Запитати продавця" для мобільної версії сайту).

Чарівна авторська прикраса у волосся в чорно-срібних тонах , яка доповнить Ваш елегантний і неповторний образ. Ажурний дизайн у венеціанському стилі буде вишукано виглядати в комплекті з вечірніми сукнями оздобленими мереживом .

Прикраса виконана із кришталевих бусин та кристалів. Маленькі кришталеві краплини грають різними кольорами- від чорно-фіолетового до стального.

Ціна однієї шпильки 340 грн.
При замовленні двох шпильок в подарунок кулон/підвіска з кришталевою краплиною що на останньому фото в галереї оголошення.
Якщо будете замовляти пару шпильок- напишіть мені в приватний чат , я відредагую ціну в оголошенні.

В кулоні ( зразок) використані : кришталева велика краплина під колір шпильок, металева бусина зі стразами хамелеонами, кришталеві бусини округлої видовженої форми і бейл для кріплення до будь-якої вашої основи - на каучуковий чи текстильний шнур, стрічку , ланцюжок і т.д.

❤️Розмір 12*6 см ( разом із шпилькою).

Можливе виконання під замовлення (1-3 дні ) в різних кольорах - однотонний чорний, прозорий, сріблястий, синій, червоний, райдужний, зелений, бузковий, фуксія, кавовий, золотистий, зелений, смарагдовий та рожевий. При бажанні можна змінити основу кріплення на золотистий чи сріблястий гребінець розміром 4*4 см .При виготовленні на гребінці вартість однієї прикраси збільшиться на 20 грн ( вказуйте про це одразу в листі перед оформленням замовлення,щоб змінити вартість прикраси в оголошенні).

Більше авторських прикрас у моєму магазині на сайті Шафа https://shafa.ua/member/polena

❤️Передплата на карту приват. Доставка НП за рахунок отримувача.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Принт:
Абстракция

Похожие товары