Все категории
Добавить товар

Кристальна гілка гілочка ветка обруч віночок прозорий сріблястий діадема

570 грн
Описание

Уточняйте наявність, пишіть в особисті повідомлення натискаючи на рядок "Задати питання продавцю " (дрібним шрифтом біля ціни виробу для комп'ютерної версії сайту).

Кристальна гілка.
Кристальна серія - це нові авторські прикраси для чарівних дівчат, що цінують прозорі, сяючі, однотонні аксесуари.

Продовжується "Кристальна серія" гілочкою ( обруч, вінок, м'якогий обідок), виконаною з прозорих кристалів, що так звабливо виблискують та кришталевих намистин сріблястих відтінків. При штучному та вечірньому освітленні, штучні стрази набувають максимально яскравого блиску і не поступаються скляним за рахунок цікавої огранки та матеріалу , з якого вони виготовлені . Вони легші за скляні ( що важливо при виготовленні прикрас для волосся - не так обтяжують), та не б'ються.
На останньому фото - зразок робіт з серії "Кристальна".

🌟Є дві роботи в цій серії, малий та великий гребінь (заколки) - у моєму магазині https://shafa.ua/member/polena
Якщо дизайн сподобався, але не підходить колір, пишіть, в якому вам необхідно зробити, підберемо його разом. Можливе виконання в однотонному або комбінованому кольорі.

🌟Розмір приблизно 31 см. Якщо прив'язати за петельки ( що на кінцях гілочки) стрічку, то виріб може бути як віночок, обідок, пов'язка чи обруч .
Перш ніж оформити замовлення пишіть в особистий чат. Більше інформації про мене, як продавця і майстриню , та бонуси і знижки - читайте у розділі "Про мене" на моїй сторінці.

🌟Передплата на карту в день замовлення , реквізити карти пишу у приватному чаті.
Пересилання НП за рахунок отримувача (, оплата за доставку при отриманні посилки.

В військовий час відправка 1-2 рази на тиждень, перевіряйте актуальність роботи вашого відділення НП. Забирайте відправлення протягом безкоштовного терміну зберігання, не зволікайте до останнього дня!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Принт:
Абстракция С геометрическим принтом Новогодняя тематика С цветочным принтом

Похожие товары