Все категории
Добавить товар

Заколка для волосся із фантастичним натуральним бурштином (янтар)

1450 грн
Описание

Колекційна заколка для волосся із латвійського бутикового магазинчику, що спеціалізувався саме на бурштині. Янтар дивовижного кольору і малюнку, до того ж огранований. Останнє фото - вставки під ультрофіолетовим опроміненням, для підтвердження справжності каменів 😊☺ (фото навіть при розсіяному сонячному світлі чітко показує відповідну зміну кольору янтарю).
Заколка нова, не носилася, шкатулкове зберігання. Механізм защіпки тугий, добре триматиме навіть довге та важке волосся. Усі каменці-стрази на місці. Хвіст павича прикрашений 14-ма фантастично привабливими янтарними вставками близько 15×10 мм кожна, краплеподібної форми та з ромбічним ограновуванням (2.5 мм ребро грані). Фурнітура кольору бронзи, не облазить (це точно не сучасний Китай ☺). Ошатна та приваблива річь.
Ціна 1450 грн. Увага: на дану позицію - тільки безпечна оплата або передплата на карту! Поштовий оператор - на Ваш розсуд. При оплаті на карту - відправлю Новою поштою за свій рахунок (прошу повідомити про бажане перед оформленням заявки для відповідного зниження ціни в об'яві). Повернення на прикраси не роблю, усі питання уточнюйте у чаті до купівлі, будьласка.
Радості від нових придбань 😊!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин Для девочек