Все категории
Добавить товар

Чоловічий браслет с рунами альгіз, соулу, вуньо, беркана, феху. рунический браслет альгиз

455 грн
Описание

Браслет зібраний на еластичній нитці з натуральнім камінням - тигровим, бичим оком та гематитом 10 мм з металевими роздільними бусинами та металевою вставкою з зображенням руни "Альгіз" ( є руни інші в асортименті - Соулу, Вуньо, Беркана, Феху ).

Браслет можу зробити на нитці с плетеним замком шамбала.

Альгиз - руна потужної захисту. Амулет з нею часто носять саме в якості оберега.
Вважається, що руна Альгіз захистить свого власника від усіх неприємностей і негараздів, навіть якщо вони будуть відбуватися зовсім поруч.
Альгіз допомагає знайти в собі сили для вирішення проблем і розвивати моральну стійкість і рішучість.
Ця руна символізує високу духовність, набуття єдності з вищою свідомістю, творчість і удачу, яка активізується, коли людина починає чути і розуміти свій внутрішній голос.
Альгіз не тільки відводить від людини все погане, але і зміцнює внутрішній дух, щоб ті речі, які раніше могли б похитнути внутрішній баланс, тепер не мали б жодної ваги.
Значення: захист, заступництво вищих сил, зв'язок з вищою свідомістю, допомога.

Соулу не має перевернутого положення, це один з найбільш сприятливих символів Старшого Футарка.
Це руна внутрішнього енергетичного потоку, наповненості силами і прагненням до перемоги. Це руна тріумфу, лідерства, впевненості, наполегливості. Руна досягнення і самореалізації. Руна сонця.
Талісман з Соул допомагає мобілізувати свій внутрішній ресурс, увібрати нову енергію, заряджати і надихнутися нею, щоб використовувати в своєму шляху.
Це сильна і світла руна, яка веде свого господаря до досягнень, успіху і допомагає бути завжди в ресурсі і повним енергії.
Значення: тріумф, досягнення, сила, потік, енергія, лідерські якості, впевненість в собі, оптимізм, ентузіазм, воля до перемоги.

Райдо - руна шляху і руху.
Ця руна відмінно підходить мандрівникам і тим людям, чиє життя або робота пов'язана з дорогою і подорожами.
Але на цьому її значення не закінчується, адже шлях може бути як фізичним, так і духовним. Райдо допомагає в духовних пошуках і розвитку, направляє в області, де найкраще розкриються Ваші перспективи.
Ця руна - дороговказ. Якщо ви відчуваєте себе розгублено і не знаєте, в якому напрямку рухатися - вона допоможе відчути грунт під ногами і вибрати правильний напрямок.
Якщо ви відчуваєте, що у вас період застою - Райдо призведе в рух справи і посприяє прогресу в починаннях.
Амулет з нею використовують як оберіг і захист в подорожах.
Значення: розвиток, рух, подорож, поїздка, прогрес.

Беркана - руна жіночої енергії.
Вона уособлює жіночність, символізує домашнє вогнище, вагітність, народження дитини, материнські якості.
Беркана допомагає жінкам в їх становленні, будь то шлях господині будинку і материнства, або ж кар'єрний ріст - головне, щоб ці наміри були щирі, чистими і не шкодили іншим.
Вона є символом не тільки народження дитини, але і процесу народження в цілому. Це може бути народження нової ідеї, проекту, плану.
Найчастіше жінки використовують амулет з руной Беркана для зміцнення жіночого здоров'я, посилення жіночої енергії, привабливості. Вона допомагає гармонізувати відносини всередині сім'ї, зробити їх більш м'якими, теплими, довірчими.
Незважаючи на те, що Беркана вважається руною жіночої енергії, вона підійде як матері, так і батьку, які хочуть налагодити, зміцнити і привнести гармонію в свої відносини з дітьми.
Люди, які займаються садівництвом, городом і подібною діяльністю носять цю руну, тому що вона символізує зростання і родючість, сприяючи хорошому врожаю.
Якщо Ви хочете додати в сімейні стосунки любові, турботи, гармонії і розуміння, зміцнити домашнє вогнище, то Беркана в цьому допоможе.
Значення: жіноча енергія, врожайність, родючість, народження, створення, зміцнення відносин, домашній затишок, міцні снмейні відносини, захист будинку, оберіг родини, турбота.

Феху - символ багатства, благополуччя, достатку і комфорту. Вона відповідає за збереження нажитого і придбання нового.
В основному ця руна стосується матеріально успіху - грошей, майна. Але також вона відповідає за внутрішнє багатство - - досвід, духовну зрілість.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize
Тематика:
Замок:

Похожие товары