Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Браслет із натурального каміння - сердолік

140 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Ручна робота - індивідуальне виготовлення для кожного. Термін виготовлення 1 день.

Сердолік, як талісман, самоцвіт допомагає власникові розкрити свої таланти, притягує успіх і достаток. Це камінь комерсантів і творчих натур. Як амулет, сердолік дає захист від нещасних випадків, оберігає від сварок, покращує настрій, в потрібну хвилину дарує власникові заряд творчої енергії, береже від злих чар і пристріту. У будинку сердолік є оберегом родини, хранителем любові і щастя, захисником від заздрості, пліток і брехні.

Сердолік заспокійливо діє на нервову систему, покращувати кровообіг і зміцнює імунітет. Для надання лікувальної дії літотерапевти пропонують носити сердолік безпосередньо на тілі у вигляді бус або браслета.

Прикраси з сердоліком, особливо ті, що носилися на тілі, слід періодично мити в слабкому розчині миючого засобу, ретельно сполоснувши після цього під проточною водою. Камінь при цьому очиститься як від потожірових забруднень, так і від негативних енергетичних нашарувань. Зберігати вироби з сердоліком краще в футлярах, окремо від інших прикрас.

Сердолік стане чудовим талісманом для людей, що народилися під знаком Овна, Тельця, Лева, Діви і Близнюків, особливо - для творчих натур, допомагаючи розкритися їх талантам. Також він буде допомагати в спілкуванні з протилежною статтю, притягувати успіх в комерції і торгівлі, захищати від наклепів і підступів недоброзичливців. Для інших людей камінь буде надавати благотворний вплив на енергетичну ауру.

Єдиний знак Зодіаку, якому не рекомендуються прикраси з сердоліком - це Скорпіон. Як вважають астрологи, камінь буде вносити в життя Скорпіона зайве збудження і агресію.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Разноцветный

Похожие товары