Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Когти накладные ногти слейв браслет красный бордовый цепи этно стиль танцы на руку готика

240 грн
Описание

Ціна вказана за ОДИН комбінований браслет+ нігті/кігті на одну руку - вказуйте на яку руку хочете придбати- на ліву чи праву. Авторський комбінований фентезійний аксесуар на руку в насиченому червоно-бордовому кольорі складається з накладних нігтів - кігтів (4 штуки) , слейв-браслета і виготовлений в етнічному стилі.

❤️Довжина від пальця до браслета приблизно 11 см. Браслет підходить на об'єм руки 15-17 см. має подовжувач , що дозволяє застібнути саме по вашому об'єму руки. Накладні кігті-нігті 4 шт. (мізинець, безіменний, середній та вказівний) можна відрегулювати по вашим пальчиками - трохи стиснувши (якщо завеликі), чи навпаки розвести краї металевих накладок. Якщо у вас тонкі пальчики- можливий продаж накладних кігтів з 5-ти штук на одну руку.

Слейв браслет розроблено з урахуванням кріплення до безіменного, вказівного та великого пальців, щоб декоративна частина на руці гарно утримувалась і була максимально "розтягнута".
При бажанні можна замінити самостійно це розташування на - безіменний, середній та вказівний. Розтяжка буде не такою хорошою як при першому варіанті. Дивіться два останніх фото з різними положеннями на руці.

Ціна вказана за ОДИН комбінований браслет з 4 накладними нігтями на одну руку - вказуйте на яку руку хочете придбати, на ліву чи праву. Продаж пари аксесуарів (на ліву і праву руку) з бонусом - у подарунок ♥️ кулон ( під стиль прикрас). Якщо у вас довга долоня, або обхват руки менший/більший, чи бажаєте придбати пару на дві руки- пишіть у приватні повідомлення на сайті, чат. Я відкоректую прикрасу саме по вашим ручкам та вартість для пари. Також можлива заміна кольору кришталевих намистин на інший колір (під ваше вбрання).

Всі питання з'ясовуємо ДО моменту замовлення.

Слейв - браслет також є у бронзових відтінках у іншому дизайні та з плетеною декоративною частиною з срібною фурнітурою, дивіться у моєму магазині на сайті
https://polenahandmade.**********

❤️Склад: Кришталеві намистини, сталеві ланцюжки (подовжувач) та карабін, декоративний елемент на браслеті, кігті і фурнітура з металевого біжутерного сплаву.

❤️Оплата на карту в день замовлення . Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки .
Дополнительные характеристики:
Цвет : Белый
Цвет : Зеленый
Цвет : Коричневый
Цвет : Красный
Цвет : Серый
Цвет : Синий
Цвет : Фиолетовый
Цвет : Черный
Материал : Бусины
Материал : Сталь

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize