Все категории
Добавить товар

Браслет "7 чакр" з вулканічною лавою з натурального каміння

350 грн
Описание

💎 Мармур червоний.
Головна особливість – здатність захищати людину від негативних енергій та притягувати до неї позитивні. Крім того, цей камінь впливає на ставлення оточуючих до свого господаря, зменшує агресію до нього, підвищує довіру та симпатію. Тому мармур рекомендується носити всім, хто працює з людьми.

💎 Сердолік помаранчевий – дає захист від нещасних випадків, оберігає від сварок, покращує настрій, у потрібну хвилину дарує власнику заряд творчої енергії, береже від злих чарів та пристріту. У будинку сердолік є оберегом сім'ї, охоронцем кохання та щастя, захисником від заздрості, пліток та брехні.

💎 Цитрін жовтий - магія цього каменю здатна на все. І це не так далеко від істини, адже цитрин лікує від хвороб, покращує імунітет, робить людину впевненою та товаришною, приносить удачу та натхнення.

💎 Агат зелений - запобігає нещастям, захищає від недружніх і заздрісних пліток, своєму господарю допомагає стати розумнішим і мудрішим, покращує пам'ять і підвищує інтуїцію.

💎 Бірюза - приносить у будинок тепло та затишок, наділяє життєвою мудрістю та інтуїцією, допомагає зберегти та примножити сімейний бюджет.

💎 Агат синій – дарує натхнення та впевненість у собі творчим людям, обдаровує свого власника задарма красномовства.Людина покращує ораторські здібності, вірить у свої сили та готова брати на себе будь-яку відповідальність.

💎 Аметист фіолетовий - має гіпнотизуючий вплив і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового свічення; камінь, що сильно впливає на взаємини між людьми.

Основа браслету вулканічна лава.
З давніх часів лавовий камінь вважається Дитиною Землі. Вийшов із самого серця планети, він несе безперервний і нескінченний потік життя. Впливаючи на організм, він зміцнює імунну систему та розслаблює ділянки сильнішої напруги, знімаючи стрес. Власники такого браслета живуть у злагоді зі своїм внутрішнім «Я», краще відчувають тіло та його потреби. Легше переносять навантаження. Відповідно до індійської філософії лавовий камінь. впливає першу чакру, підвищуючи. життєвий потенціал і гартуючи характер. Вулканічна лава об'єднала у собі сили чотирьох стихій. Прикраси з неї стають сильними амулетами, що бережуть енергію та позитивний настрій. У власника чудово з'являються сили для досягнення задуманих цілей, мінерал підтримує його у всьому.

Діаметр намистин 10 мм.
На резинці.
Індивідуальний розмір.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Тип:

Похожие товары