Все категории
Добавить товар

Браслет-шамбала з натурального каміння

320 грн
Описание

Браслетик шамбала з натурального каміння ( розмір виготовимо потрібний вам, уточнюйте при замовленні), також можна вибрати іншу металеву бусину( хамса, будда чи кельтський вузол):

Металевий акцент намистина дерево життя- зустрічається у багатьох культурах світу, і символізує дерево пізнання та дерево життя одночасно. Даний талісман захищає рід, а також символізує зв’язок світу земного і світу небесного, взаємозв’язок духовного та матеріального початку.

Гематит 10-8 мм,
Сердолік- 10 мм,
Око бика-8 мм.

Сердолік- заспокоює та умиротворює, покращує настрій, приносить успіх у всіх сферах( та фінансовій у тому числі), здатен вберегти від шкідливої втрати життєвих сил, амулет захищає від усіх небезпек у житті.

Гематит-вселяє почуття захищеності і впевненості в свого власника; позбавляє від негативних емоцій, в тому числі люті; оберігає від прийняття необдуманих рішень,нормалізує артеріальний тиск.

Око бика-Дає енергію, активність, бажання і сили розвиватися, зробити що-небудь корисне. Здатний приборкати запальний характер, перенаправити енергію гніву в мирне русло, утихомирює почуття ревнощів. Допомагає налагодити відносини в сім’ї або робочому колективі.Надає сміливості, рішучості, безстрашності, сили і відваги, при цьому захищаючи власника — є відмінним амулетом для воїна.

Доставка за рахунок покупця

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?