Все категории
Добавить товар

Украшение bijoux indiscrets desir metallique collar - silver чокер воротник ожерелье колье

930 грн
Описание

Прикраси мають здатність підкреслювати жіночність і сексуальність, чуттєвість і чарівність. Купуйте намисто-комір Bijoux Indiscrets Desir Metallique Collar, правильний аксесуар для особливих випадків. Елегантний золотистий чокер у вигляді сітки-кольчуги з двома мінімалістичними ланцюжками, спокусливий декор для витонченої жіночої шиї та запаморочливого декольте.

Дизайн намиста-коміра Bijoux Indiscrets Desir Metallique Collar, натхненний культурою, додасть легкої грайливості в діловий стиль, витонченості – до вечірнього туалету, чуттєвості – в еротичний образ та пікантності – до абсолютної наготи. Комір-сітка ніжно обвиває шию, а два ланцюжки, що виходять з центрального кільця, вигідно обігрують жіночі вигини та хвилюючі груди. Посадку прикраси можна легко відрегулювати за рахунок спеціальних карабінів, а подовжити виріб виходить за допомогою додаткового ланцюжка. Аксесуар можна використовувати як частина пляжного ансамблю, і як повноцінний еротичний костюм. Все залежить лише від вашої фантазії. Матеріал ланцюжка гіпоалергенний і не містить нікелю. Виріб ідеально відполірований, тому не завдає незручностей, приємно відчувається на тілі і не залишає слідів на шкірі. Поставляється в стильній та елегантній коробці із щільного картону, тому прикраса стане розкішним презентом.

Намисто-комір Bijoux Indiscrets Desir Metallique Collar - це:

металевий чокер у вигляді золотої сітки;

тонкі ланцюжки золотистого кольору;

оригінальний дизайн, що нагадує бондаж;

додатковий ланцюжок для подовження виробу;

гіпоалергенний матеріал;

регульована посадка.

Елегантна колекція Magnifique від компанії Bijoux Indiscrets – це аксесуари, натхненні нью-йоркськими танцівницями кабаре 1920-х років: нонконформістськими, чуттєвими та яскравими жінками, здатними зачаровувати кожним рухом. Стильні еротичні прикраси – це суміш поточних модних тенденцій з еротичною класикою та витончений спосіб урізноманітнити ваше інтимне життя. Всі прикраси виготовляються з абсолютно безпечних, гіпоалергенних матеріалів та не містять нікелю.

Складна комбінація вишуканості та відвертої сексуальності зроблять ваш образ чарівно-еротичним, достатньо купити намисто-комір Bijoux Indiscrets Desir Metallique Collar.

Матеріал: метал.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?