Все категории
Добавить товар

🍀✨ кольє намисто з хрестиком та монетами в українському стилі натуральний камінь малахіт

850 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🍀✨ Кольє-намисто в українському стилі трирядне з намистин натурального каменю малахіт з підвісками у формі хрестика та мініатюрних монеток. Вставки біля застібки із Чеського скла. Гарно виглядає під будь-яку блузку і звичайно під вишиванку. Фурнітура кольору античне золото, регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні намиста в українському стилі з інших натуральних каменів, різного дизайну.🍀✨

натуральний камінь малахіт, біжутерний сплав, чеське скло.

Розмір: перший шар 45 см, останній шар 54 + 5 см ланцюжок регулювання довжини. Розмір намистин 8, 6 мм і 1,3х1,8 см, розмір хрестика 3 см

🧙‍♂️👆 Чудодійні здібності малахіту у позбавленні власника різних захворювань відомі з давнини. Камінь здатний виліковувати різні захворювання шкіри, а також хвороби кісток і суглобів. Він також полегшує дихання та знімає гостроту нападів астми, покращує зір та знімає зубний біль.

Сучасні літотерапевти впевнені: якщо постійно носити прикрасу з малахітом, то це посилить зв'язок із вашим ангелом-охоронцем, що додасть сил та загострить інтуїцію. Малахіт здатний захистити від псування та пристріту, покращити сон і позбавити від нічних кошмарів. Його часто використовують як дитячий оберег, тому що дитина дуже вразлива уві сні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары