Все категории
Добавить товар

Розовый чокер бусы колье из розового кварца и жемчуга, из натуральных камней с подвеской цветок

920 грн
Описание

Цей вид рожевого кварцу має фантастичний відтінок і прозорість і походить з Мозамбіку. Він схожий на рожеві льодяники і дуже гарно ловить сонячні промені, тобто на сонці або при яскравому світлі камені аж горять✨ Тому я просто не могла не присвятити цій красі цілий чокер, додавши туди ще маленькі намистинки рожевого кварцу і пурпурні перлини в тон каменям.
Доречі, рожевий кварц пов'язаний з серцевою чакрою і символізує любов у всіх її проявах: романтичну, платонічну, любов матері, любов до себе, а також дружбу та турботу. Він здатний
💗відновити довіру і гармонію в існуючих стосунках;
💗допомагає відкритися для нових почуттів;
💗зцілює розбиті серця.
А також робить свою володарку привабливішою для осіб протилежної статі. Справжній талісман для весняної романтики та хвилюючих зустрічей 💗
Ця прикраса житиме довго, тому що вся фурнітура виконана з нержавіючої сталі, а підвіска зроблена зі сплаву замак з покриттям срібла 925 проби (замак-це метал, який не темніє і не окислюється).
Чокер зібраний на ювелірний трос, довжина36 см+7 см подовжувальний ланцюжок, але довжину можна зробити будь-яку, з підвіскою або без, або додати іншу на вибір.
Сподобався? Пишіть в особисті повідомлення, радо відповім на всі запитання 😊
Дополнительные характеристики:
Цвет : Розовый
Камни / вставки : Жемчуг
Камни / вставки : Кварц
Материал : Бусины

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары