Все категории
Добавить товар

🌸✨ коротке кольє-буси чокер р.40 см кулька натуральний камінь родохрозіт

300 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🌸✨ Коротке кольє-намиста чокер з натурального каменю родохрозит ніжних рожево-сірих відтінків з круглими намистинами-кульками. Кольє має регулювання довжини. Фурнітура сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.
------------------------------------------
❗️🔷В наявності є чокери з інших натуральних каменів: обсидіан, гранат, тигрове око, яшма, лазурит та інші .❗️🔷
------------------------------------------
Розмір: довжина 41 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 2,5 мм.🌸✨

Склад: натуральний камінь, біжутерний сплав.

🧙‍♂️☝️ Чи володіє родохрозит магічними властивостями? Езотерики відповідають на це питання ствердно і радять використати силу каменю всім, хто опинився у складній життєвій ситуації. З давніх-давен троянда інків вважалася захисницею любові та сімейного благополуччя. Талісмани та амулети, зроблені з неї, допоможуть самотній людині залучити у своє життя гідного супутника та створити з ним міцний та щасливий союз. У подружній парі прикраси із самоцвітом збережуть любов і пристрасть у стосунках, захистять від нерозуміння та зради. Якщо в сім'ї часто трапляються скандали, фахівці радять залишити невеликий камінь родохрозиту в центрі вітальні чи іншої кімнати, де проводять вільний час домочадці.

Самоцвіт налагодить емоційну обстановку в будинку, поверне в нього мир та злагоду. У сучасній магії марганцевий шпат використовується для виготовлення амулетів та оберегів, що захищають людину від пристріту, псування та прокльонів. Запальним людям прикраса з мінералом допоможе контролювати свої емоції та уникнути раптових спалахів гніву.

Камінь родохрозит — чудовий засіб боротьби з інфекційними захворюваннями шкірних покровів. Він знімає запальні процеси на шкірі та сприяє її швидкому відновленню. З лікувальною метою літотерапевти рекомендують кілька разів на день прикладати плоскі пластини мінералу до проблемного місця.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?