Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Эльфийский набор синий налобное украшение диадема тиара венок обруч каффа уши косплей

1019 грн
Описание

Вартість набору містить знижку і бонус.
Для питань і замовлення пишіть в чат.

До авторського набору входять:
1. Діадема-гілочка «Ельфійський лотос» синій (дизайн лотоса) ціна окремо 410 грн. з включеннями синіх кристалів та намистин.
Довжина 28-30 см. За допомогою стрічки на кінцях виробу можна підігнати під будь-який обхват голови.

2. Сині кафи в дизайні Дивнолісся (з простих відтінків синіх кристалів).,330 грн. за одну кафу.
Накладні вушка виготовляються за авторською технологією для кожного конкретного покупця ІНДИВІДУАЛЬНО. Щоб накладні вуха добре сиділи і не злітали, необхідні ваші виміри ( стане в нагоді лінійка і дзеркало) . Як знімати заміри пишу ПІСЛЯ оплати в день прийняття замовлення!

При покупці комплекту - кулон в подарунок!🎁 (дизайн рандомно).

За моєю бонусною програмою, для тих клієнтів, які здійснюють одночасну покупку на суму від 850 грн, я надаю миттєву знижку 3% 💜 (ця знижка тільки для тих, хто оплачує вартість продукції до відправки і за попереднім погодженням зі мною!).
Знижка 3% зберігається на майбутні покупки(для даного клієнта). Читайте більш детально умови для надання знижки та бонусів на сторінці авторського магазину p-olena (розділ "Про мене").

Окремо гілочка ( кольє ) і кафи є в моєму магазині на сайті в багатьох кольорах.
Оплата може бути повною відразу або частинами на карту, деталі пишу в особистому листуванні. При оплаті частинами - передоплата (половина вартості комплекту) в момент замовлення, решта перед відправкою.

У набір можуть входити авторські кафи іншого дизайну - Паросток, Дроу, Весна чи Лотос. Також можна вибрати інший колір, якщо він відрізняється від представленого комплекту пишіть в чат.
Більше виробів в магазині на Крафті https://polenahandmade.**********

❤️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу тут в особистому повідомленні. Відправка НП за тарифами. За доставку оплата окремо при отриманні посилки.
Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize