Все категории
Добавить товар

🐱🍀 набір: кольє-чокер з підвіскою "кішечка" та браслет натуральний камінь нефріт

430 грн
Описание

🐱🍀 Набір прикрас - коротке кольє-чокер з підвіскою у формі кішечки (підвіску можна за бажання зняти) та браслета на гумці з натурального каменю нефрит. Кожна бусинка сяє завдяки делікатному ограновуванню. Фурнітура золотистого кольору, кольє має регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього набору, щоб побачити всю його красу.

Є можливість купити кольє-чокер чи браслет окремо. Ціна чокера 250 грн., браслета 180 грн. 🐱🍀

Розмір: довжина кольє 38 см + 5 см цепочка регулювання довжини.
Розмір кулона: 1 см, розмір намистин 4 мм.
Браслет підходить на руку до 18 см.

Склад:
натуральний камінь нефрит, ювелірний сплав

🧙‍♂️☝️ Нефрит має високу теплоємність. Він завжди здається теплим і приємним на ощупь. Додатків до області шлунка або біля нірок, нефрит діє як компресс або грілка, що тривало зігріває, поступово знімаючи біль. На Заході його називають "нирковий камінь", вважають, що він найкраще допомагає при лікуванні хвороб нірок.

Нефрит нормалізує тиск, покращує роботу легенів та серця, оберігає від пересихання волосся, зміцнює печінку, шлунок, серце, кості, всю кров'яну систему, зор, слух.

Нефрит має сильну енергетику. Він надає людям почуття м'якості, справедливості, прагнення знань, поміркованості життя, сміливості та чистоті. Він сприяє щасливим змінам, виводити із глухого угла. Володіти їм рекомендується тим, хто бажає змінити свій світогляд та спосіб життя, людям, які шукають просвітлення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары