Все категории
Добавить товар

🌸✨ великий кулон на шнурку натуральний камінь рожевый авантюрин

235 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині.

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🌸✨ Великий красивий кулон з натурального каміння рожевий авантюрин напівпрозорий з красивими блискітками (натуральними) на довгому шнурку бордовогор кольору в тон кулону. Фурнітура бронзового кольору є регулюванням довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з іншого напівдорогоцінного каміння - коричнева океанічна яшма. 🌸✨

Розмір: кулона 6х4,5 см, довжина шнурка 60 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний сплав, текстиль, натуральний камінь рожевий авантюрин

🧙‍♂️👆 Цей дорогоцінний камінь особливо корисний для вас, якщо ви переживали темні часи в житті, оскільки Рожевий Авантюрин може принести вам світло щастя.

Рожевий Авантюрин також корисний для тих людей, які вважають, що їхнє життя не має сенсу, тому що цей камінь може сильно збагатити їх життя.

Унікальна властивість цього прекрасного каменю - підвищувати креативність, ось чому його часто використовують люди, робота яких вимагає новаторства і нових ідей.

Крім того, якщо ваше життя прийняло похмурий і безрадісний оборот, Pink Aventurine може стати вашим рішенням для відновлення світлішого погляду на життя.

Цей камінь здатний принести позитивну енергію у ваше життя і може допомогти очистити ваш розум від негативу.

Володіючи Рожевим Авантюрином, ви можете легко та швидко вибратися з важких чи небезпечних ситуацій, у яких ви опинилися.

Цей камінь також особливо важливий, щоб знайти мудрість і розширити свої знання.

Зберігання рожевого авантюрину особливо корисне тим людям, які втратили будь-яку надію і, схоже, що неспроможні знайти вихід із глибини страждань.

Використовуйте цей камінь, щоб знайти мотивацію, щоб змінити своє життя, як ви завжди хотіли. Камінь дуже корисний для стабілізації вашого життя та внесення до нього структури.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары