Все категории
Добавить товар

Амулет, оберіг, талісман "білий вовк"

1125 грн
Описание

Натуральне камніння - яшма та лабрадор.
Діаметр - 6 см.

Фурнітура - нержавіюча сталь ( додаю за вашим бажанням шнур під колір амулету).

За переказами, білий вовк - ватажок та цар над усіма вовками. Це не простий вовк, а людина-перевертень. У уявленнях наших предків вовк завжди виділявся з інших звірів розумом, хитрістю, силою. Ну а рідкісні особини білого кольору (альбіноси) не дарма називалися в народі корольками чи князьками: білий колір виділяв їх з оточення і надавав, за повір'ям, особливої сили. Часом навіть чарівну. Адже цей колір у найдавніших уявленнях був споконвічно пов'язаний із потойбічним світом.

Вовк — символ справедливості та честолюбства, вовк не допустить зі свого боку, образити слабшого. Вовк - символ високої фізичної та інтелектуальної функціональності: витривалість, сила, спритність, швидкість, точність, кмітливість, розум - якості властиві вовку.

Тотем Вовк - це поєднання внутрішньої сили, інтуїції, проникливості, шляхетності, справедливості та вірності. Вовки дуже розумні, кмітливі і вони добрі стратеги. Для реалізації своїх цілей обов'язково потребують команди, зграї.

P.S. Плету у потоці магічні амулети з натуральним камінням, з задоволенням зроблю ваш особистий амулет ( ціна залежить від складності плетіння, обраного каміння та вашого особистого запиту).

Оберіг Вовк приносить своєму власнику безстрашність, впевненість у собі, твердість у рішеннях та вдачу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Тематика:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?