Все категории
Добавить товар

Слов'янський оберіг "валькірія",оберіг валькірія

160 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Валькірія ― один з найпотужніших сакральних езотеричних символів древніх слов'ян. Солярно-орнаментальна емблема, що містить у собі один із ключових принципів військової культури наших предків. Слов'янський оберіг Валькірія назв на честь давньої богині Валькірії ― покровительниці воїнів. Валькірія об єднує в собі чотири аспекти, які необхідні праведному воїну ― мудрість, справедливість, благородство і честь. Захист Роду і рідної землі (так само як і рідної віри) ― сутність символу Валькірії.
Будь-яка війна ― явна, фізична, або сакральна, чи то духовна ― це завжди біль і розруха. Валькірія покликана згладжувати і нейтралізовувати негативну енергію війни, дарувати бійцям спокій і умиротворення. Тім не менше, «мирним» цей символ назвати складно: він досить агресивний, і тому втрачає свої магічні властивості, потрапляючи до нерозумної, слабкої чи корисливої людини. Взагалі треба зазначити, що цей оберіг призначений тільки для гідних його людей, оскільки служити лише благородним намірам того, хто не сумнівається в своє високе призначення. Власнику оберегу «Валькірія» буде легко досягати позитивних творчих цілей, посиливши свою внутрішню енергію завдяки допомозі Вищих Сил.
Потужний щит «Валькірії» розіб'є є негативні думки і почуття, а сила, укладена в цей оберіг, допоможе своєму власникові захистити все, що йому особливо дорозі, і піднятися на наступний рівень духовного розвитку. Оберіг направити свою енергію в потрібне русло, полегшить труднощі життєвого шляху і нагородити дарами. Виготовлений з міцної, полірованої сталі.

Оберіг має діагональ: 2,5 см .
В комплекті шнурок довжиною 70 див.
Код товару: 135

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Материал:
Металл

Похожие товары