Все категории
Добавить товар

Серьги гвоздики с натуральным авантюрином - сережки цвяшки зі справжнім авантюрином

500 грн
Описание

Срібло або посріблення - ви обираєте самі

За бажанням, посріблені можуть бути 10,12,14 мм у діаметрі.

Срібні - тільки діаметром 9 мм. Вказуйте, будь ласка, які бажаєте, при замовленні.

Заглушки стопери додаю декількох видів безкоштовно, щоб можна було обрати за вашими звичками та образом життя. Після виконання замовлення, вам висилається фото/відео готового.

Металева фурнітура - посріблення або срібло, будьте уважні при виборі.

Будьте уважні! Це не "один цілий кусок мінералу", а маленькі камінці, які викладені в техніці мозаїки у красиву форму

У мінералах допустимі включення темнішого або світлішого кольору, іншого відтінку, тріщинки, смужки. Це не бруд та сміття, це природні включення. Якщо ви хочете чисті прозорі камінчики, то вам потрібен інший магазин з ювелірними дорогоцінними зразками. Тут вам пропонують природні, незвичні, натуральні, як вони знайдені, мінерали, ще до того, як вони потрапляють до обробки ювелірами та оцінювання

Прикрасу ви отримаєте у подарунковому пакуванні

Пересилка відбувається тільки Новою Поштою, прикраси не повертаються, бо виготовляються на замовлення індивідуально за вашим замовленням. Накладеного платежу нема. Але і хвилюватися нема потреби, бо ввімкнена послуга "Покупка без риска"

Зверніть увагу, доставка Новою Поштою вартує 45 грн (60 грн адресна). Безкоштовно ви можете отримати замовлення тільки при замовлені у соцмережах.

Авантюрин - талісман любові і пристрасті, містичних одкровень і несподіваних вчинків і рішень. Талісман для збереження радісного настрою. Він дає власнику глибину і емоційну чистоту. Передбачається, що в Європу натуральний авантюрин завезли торговці індійськими дорогоцінними каменями, на власному досвіді переконалися в здатності цього каменю притягувати удачу. Авантюрин (особливо кварцовий) очищає ефірне, емоційне і ментальне тіла і простір навколо власника. Народжує щасливе і радісне настрій, гармонізуючи тіло і душу. Сучасні дослідники авантюрину (польовий шпат) часто неправильно розуміють властивості цього каменю, пов'язуючи його з шулерством і грою на біржі. Насправді авантюрин пов'язаний не стільки з азартними іграми, скільки з чистою любов'ю. Загострює всі емоції, роблячи їх більш тонкими, підвищує оптимізм і впевненість в собі, піднімає настрій. Найбільш сприятливий для людей, на яких не лежить великої відповідальності, або для тих, хто хоче скинути вантаж непотрібної відповідальності, кого турбують обтяжені муками совісті спогади і сновидіння, а також для дітей, ще не вступили в самостійне життя.
.
.
Якщо це подарунок і ви хочете оплатити доставку, аби отримувача не обтяжувати зайвим, напишіть мені. Все вирішуємо без проблем❤️
Дополнительные характеристики:
Цвет : Коричневый
Цвет : Красный
Цвет : Оранжевый
Камни / вставки : Авантюрин
Материал : Латунь
Материал : Металлическая фурнитура
Материал : Серебро

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары