Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Эльфийская весна каффы на уши косплей бронза салатовый зеленый сценический фотосессия...

720 грн
Описание

Новинка, ціна за ДВІ кафи з кулоном у подарунок !
Виготовляється ❤️ ПЕРСОНАЛЬНО для кожного клієнта!
Перед оформленням замовлення напишіть мені тут в особистому листуванні, товар персоналізований і вимагає ваших вимірів! Не оформляти замовлення самостійно!

Безпечної оплати та «наложки» - НЕ має! .
Оплату на мою карту в день замовлення , реквізити відправляю за допомогою особистого листування., не покидаючи сайт.

«Ельфійська весна» - авторські кафи в ельфійському стилі, не вимагають проколів і кліпс для кріплення. Тримається добре, можна хитати головою і вільно рухатися☝ . Прикраса виготовляється за вимірами покупця. Щоб зняти мірки, знадобиться лінійка і дзеркало, це не складно, як проводити заміри напишу після отримання оплати. Представлені прикраси - це авторська розробка, таких не знайдете більше ніде. Легкі, надійні та зручні.

Накладні прикраси на вушка по дизайну нагадують молоді пагони, є модифікацією моїх авторських накладних вушок "Паросток". Відмінність між ними - вкорочена версія з доповненням ланцюжковою підвіскою.

Вони можуть бути виконані в інших кольорах - червоному, золотисто-бурштиновому, світло-кавовому, сірому, чорному, блакитному, бузковому, лавандовому, двох відтінках фуксії і комбінованих кольорах. Колір вух може бути підібраний під наявний у вас фантазійний костюм або інші прикраси, надсилайте фото вашого вбрання.

❤️Приблизний розмір 8 см кафа і підвіска 7 см.
Якщо бажаєте придбати одну Кафу ( 370 грн) , повідомте попередньо в чаті сайту, на яке вухо потрібно зробити - ліве або праве, я відкоректую вартість. Як зняти мірки і вдягати готові прикраси - напишу в особистому листуванні після оплати.

На виготовлення накладних вух йде від 3-4 днів, залежно від черговості оплат за різні отримані замовлення. Роблю їх на замовлення за вашими мірками, щоб вироби зручно і щільно прилягали.

❤️Купуючи пару каф, кулон під колір виробів - в подарунок !

Якщо ви замовите пару каф і додатково гілочку - діадему (останнє фото) або іншу прикрасу, буде надаватися миттєва знижка 3% за умовами моєї поточної бонусної програми для тих, хто робить одноразову покупку на суму від 850 грн. Для її нарахування пишіть в чат., без вашого звернення бонус не буде враховано (на сайті не має такої функції). Повний опис бонусів і знижок читайте в розділі "Про мене" в профілі мого магазину.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, танцювальні постановки, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій і т.д.

❤️Більше авторських товарів в магазині

У магазині є кафи в іншому дизайні (менш витягнуті) - «Дивнолісся» , «Лотос» з ланцюжками та «Дроу» .

❤️Оплату на карту в день замовлення, реквізити пишу тут, в нашому приватному чаті. Доставка НП згідно тарифів. За доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Дополнительные характеристики:
Цвет : Желтый
Цвет : Зеленый
Цвет : Коричневый
Цвет : Розовый
Цвет : Серый
Цвет : Синий
Цвет : Черный
Материал : Бисер
Материал : Бусины
Материал : Медь
Материал : Металлическая фурнитура
Материал : Проволока
Материал : Стекло
Материал : Эпоксидная смола

Товар под заказ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize