Все категории
Добавить товар

Ельфійський лотос каффа накладні вушка без проколів кліпс косплей сірий сріблястий...

430 грн
Описание

Ціна вказана за одну кффу! Виготовляється ПЕРСОНАЛЬНО під кожного покупця! Безпечної оплати немає, "наложки" не має!❗ Перед оформленням замовлення напишіть мені сюди в особисту переписку ( рядок "Задати питання" біля ціни вироба для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту), виріб персоналізований та потребує ваших мірок! Оплата на мою карту, реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно!

💜"Ельфійський лотос" 💜 - каффи, нова авторська робота із серії ельфійських прикрас в сріблясто- сірому кольорі з ланцюговою підвіскою у вигляді китиці-водоспаду. Продовгуваті кристали полегшені , через це прикраса легка і комфортно відчувається при носінні.

Кріплення: Кафи одягаються на вушка ( є ліве і праве ) без кліпс і проколів. Для них не потрібно додаткових пристосувань у вигляді кліпс, проколів у вухах чи бокових затискачів. Конструкція накладних вушок складається з дротяного каркасу, з мідного дроту з покриттям під сталь., срібло, який спроектований так, щоб щільно сісти на вуха. Після одягання каффи відмінно тримаються і не злітають – на 10 із 10 балів. Можна вільно та без побоювань рухатися, нахилятися, танцювати.
Конструкція вушок розроблена мною і весь процес виготовлення ( від і до) робиться особисто. Від вас вимагається тільки виміри вушок. Як проводити виміри і правильно одягати оригінальний виріб - при особистому листуванні , після прийняття замовлення. Для зняття мірок знадобиться лінійка і дзеркало.

Якщо сподобався дизайн Лотос, але колір не підходить - є просте рішення, втілити вашу мрію в потрібному кольорі (на вибір - синій, сірий, чорний, червоний, золотисто-бурштиновий, прозорий, кавовий, темний аметист, лавандовий, фуксія у двох відтінках, насичено зелений, блідо рожевий) або скомбінувати потрібний колір з райдужним, прозорим чи золотистим.

💜довжина загальна 17 см (підвіска з ланцюжків 9 см). Вказуйте на яке вушко будете одягати - ліве чи праве!
Ціна однієї каффи 430 грн. При купівлі пари - отримаєте кулон в подарунок ( дивіться фото)!
Виготовлення в іншому кольорі (під наявну ельфійську гілочку, яку ви купували у мене, не обов'язково в дизайні Лотос) - вітається! Вони будуть чудово доповнювати гілочку-діадему, оскільки фурнітура у вигляді ажурного листя використана у всіх ельфійських серіях - Ельфійська гілка та Ельфійський лотос.

Склад: мідний дріт з покриттям, сірі кристали акрилові, кришталеві намистини , ажурний декор у вигляді листя під античне срібло, підвіска з нержавіючої сталі (гладка).
Більше авторських виробів у магазині https://shafa.ua/member/polena

Доставка:
Оплата на карту в день замовлення , відправка НП за рахунок отримувача (оплата за доставку при отриманні посилки) .
Прохання вчасно забирати посилку з пошти, не чекаючи закінчення терміну безкоштовного зберігання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Тематика:
Растения Геометрия

Похожие товары