Все категории
Добавить товар

Тактичні рукавички без пальців для самооборони та самозахист

169 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Колір: Інший колір
Матеріал: Комбінований матеріал
Торг

Тактичні рукавички без пальців для самооборони та самозахист "Tactical Combat Gloves-2"
Tactical Gloves 

Вуличні тактичні рукавички, спортивні рукавички, військові рукавички без пальців, військові чоловічі та жіночі бойові рукавички для стрільби, полювання, фітнесу, рукавички без пальців.

Довжина: за зап'ястям

Матеріал: віскоза, екошкіра, кевралін

Колір: чорний (black), хакі зелений 

Спеціальний дизайн рукавичок забезпечує максимальний захист рук і зручність у використанні. Особливості рукавичок: - з внутрішньої сторони рукавички покриті спеціальною накладкою для зручного користування необхідною технікою; - з зовнішнього боку є пластикова вставка для захисту кісток рук; - манжети регульовані, що дає змогу міцно зафіксувати рукавички на пензлі.

ЛИКБЕЗ ИНФО:

 У чому сенс тактичних рукавичок?

Від звичайного предмета гардероба тактичні (або стрілкові) рукавички вирізняються конструкцією із захисними елементами. Головне їхнє призначення — уберегти від пошкоджень найслабші кістки та суглоби пальців, долонь і зап'ястків.

Липучка на зап'ястку забезпечує надійну фіксацію виробу на руці, а комфортні м'які вставки на долоні дають змогу міцно фіксувати предмети в руках. Передня поверхня рукавички має 4 отвори для вентиляції для кожного з пальців.

На відміну від звичних усім рукавичок, тактичні повністю захищають руки від подряпин, травм, перегрівання або охолодження.

У чому сенс рукавичок без пальців?

(-митенка, фр. mitaines) — рукавички без пальців, що утримуються на руці за допомогою перемичок між пальцями або завдяки пластичним властивостям матеріалу, з якого вони зроблені. Митенки дають змогу захистити руки від холоду, але не сковують рухів пальців.

Чи можна носити тактичні рукавички в Україні?

За законом немає жорстких правил про те, хто може використовувати тактичне спорядження та одяг. Причина, за якою тактичний одяг такий потрібний сьогодні, полягає в тому, що його можна використовувати в незліченних і часто дуже суворих умовах або обставинах.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары