Все категории
Добавить товар

Жіночий рюкзак fjallraven kanken laptop 15" 18

1399 грн -4% 1350 грн
Описание

Особлива конструкція та ретельно підібрані матеріали забезпечать комфортне використання, незалежно від умов і ваги вмісту. Забезпечення комфорту дозволить взяти з собою всі необхідні речі навіть у далеку дорогу.

Відділення для ноутбука, відокремлене від основного відділення рюкзака, дозволяє користувачеві безпечно та комфортно транспортувати обладнання, не побоюючись пошкодження при контакті з іншим вмістом.

Водонепроникний
Він має водонепроникні властивості, тому є ідеальним супутником для гірських походів та міських екскурсій. Водонепроникне покриття захистить цінний вміст від намокання та пошкодження.
Міцний

Конструкція та використані матеріали надають рюкзаку довговічності. Це дозволить йому зберегти свою міцність і первинний зовнішній вигляд, незалежно від умов та інтенсивності використання, а також навантажень, яким він буде піддаватися.

Можливість регулювання в багатьох площинах дозволить не тільки індивідуально підлаштуватися під тіло користувача, але і підлаштувати рюкзак під вагу вмісту, щоб рівномірно розподілити вагу, для оптимального розвантаження спини.

Оригінал
Заміри :
- Висота: 38 cm.
- Ширина біля основи: 27 cm.
За додатковою інформацією в дірект

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Размер:
Принт:
С геометрическим принтом С животным принтом

Похожие товары