Все категории
Добавить товар

Coolbell сумка-рюкзак 17.3"

1189 грн с 11 Май - добавляйте в избранное

1699 грн
Описание

Конвертований дизайн. Цю сумку можна легко перетворити на рюкзак. Задній ремінь можна сховати у великому задньому відділенні, якщо ви використовуєте його як портфель або сумку через плече.
Багатофункціональні сумки-трансформери: рюкзак, ручку портфеля можна заховати в кишені за допомогою блискавки, якщо використовувати їх як рюкзак, ремінь рюкзака можна сховати, якщо використовувати його як сумку через плече або портфель.
Виготовлений із високоякісного полотна, м’якого та водостійкого, полотно товще, ніж інші, покращує термін служби, підкладка є більш довговічною, щоб запобігти будь-якому випадковому пошкодженню.
Вбудована протиударна прокладка з піни завжди може запобігти силі удару, щоб захистити ваш важливий предмет, як-от ноутбук або iPad.
Розмір: 17,3*13,8*5,1 дюймів. Місткий для зберігання одягу протягом 2-3 днів, ідеальний дизайн для подорожей, бізнесу чи навчання в ноутбуку до 17,3 дюйма. Величезний і розумний простір. Одне відділення для ноутбука вміщує 17,3-дюймовий ноутбук, два шари ударостійкої підкладки забезпечують безпеку ноутбука. Відділення для документів із сервальними кишенями всередині, зручно зберігати аксесуари.
посилання: ***************************************************************************************************************************************************************************************************

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Застежка:
Принт:

Похожие товары