Все категории
Добавить товар

Сумка для поклажі для жінок і дівчат.

199 грн
Описание

【Вологостійкі дорожні сумки, які можна прати】. Виготовлені з водонепроникної тканини, яка добре захищає ваше спорядження від дощу чи вологи, забезпечить вам чисту та комфортну подорож. Ви можете перейти безпосередньо до пральної машини для очищення та повторного використання. Жіночі сумки на вихідні,Жіночі сумки на ніч.

【ЗКОНОМІТЬ ВАШУ РУЧНУ РУЧЬ】 - Розмір ручної поклажі 16,5 x 10 x 5 дюймів (42 x 26 x 12 см) ідеально підходить для особистих речей Airlines розміром 8 x 14 x 8 дюймів, які можна розмістити під сидінням і не потрібно платити за ручну поклажу.

【Дорожня сумка для подорожей у літаку】 – Дорожні сумки складаються, коли не використовуються. Ємність 15 л, але лише 100 г (3,5 унції) забезпечує такий самий простір для упаковки, як невелика валіза, без ваги та громіздкості.

【Дорожня сумка, яку легко переносити】 - зовнішня кишеня для зберігання забезпечує швидкий доступ до дрібниць. Сумка як ремінь дозволяє одягнути сумку на ручку звичайної валізи 18 20 24 26 28 32 дюйма для зручності перенесення. Вихідна сумка.

【Багатофункціональні дорожні сумки】 - Легко вміщують усі ваші спортивні та дорожні речі, ідеально підходять для сумки для одягу, занять спортом, використання в тренажерному залі, йоги, подорожей, покупок у вихідні, ночівлі, кемпінгу та пікніка. ручна сумка, нічні сумки для жінок, спортивна сумка для подорожей, особиста дорожня сумка, жіночі сумки для вихідних.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Застежка:

Похожие товары