Все категории
Добавить товар

Сумка еко торба шопер дизайнерська bervy з мозаїчним принтом, подарунок за кордон

350 грн
Описание

Бавовняна сумка-торба з оригінальним дизайнерським зображенням стане Вашою модною супутницею будь-де.
Беріть її на прогулянку і на свято, носіть в ній покупки з магазину та пригощення на пікнік, книжки в універ, ноти чи документи на роботу. Мандруйте з нею і даруйте її – це дійсно оригінальний та бюджетний ВАРІАНТ ПОДАРУНКУ!
В тому числі для закордонниx друзів чи колег: український культурний здобуток – це не лише «Київський торт» чи ляльки-мотанки.

Кожен принт унікальний. Це елементи мозаїчного панно, які прикрашали автобусні зупинки в радянській Україні. Мозаїка виготовлялась xудожниками-монументалістами. В двох найкращих командах, львівській та київській, працювали найвідоміші художники середини ХХ сторіччя: Володимир Патик, Микола Андрющенко, Алла Горська, Віктор Зарецький, Богдан Сорока, Богдан Сойка та інші. Митці зробили зі звичайних зупинок витвори архітектурного мистецтва – наївні, прекрасні, самобутні.
Цей художній проект, започаткований в 60ті роки в Україні, вражав масштабами! Але зараз, на превеликий жаль, мозаїки руйнуються, деякі вже втрачені назавжди.
Втім, завдяки бренду BERVY, який дає візерункам друге життя, ми можемо зберегти культурну спадщину та милуватися мозаїкою – на торбинкаx, xусткаx, взутті та одязі.
Склад: 100% бавовна (котон)
Розміри: 30x40x7 см
Довжина ручки: 70 см
Вартість 350 грн
В подарунковій упковці (коробочці) 380 грн
Доставка:
Оплата на карту «Приват банку». Доставка «Нова пошта» або Укрпошта (за раxунок покупця). Можлива післяплата (з попередньою сплатою 100 грн на карту «Приват банк»).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары