Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Сигнализация segura st-111rsd tft

3999 грн
Описание

Виробник: Segura
Тип: Автосигналізації

Торг
Кілька примірників у наявності

Segura ST-111RSD — повноцінний охоронно-сірий комплекс нового покоління з високою дальністю двостороннього зв'язку, діалоговим кодуванням радіосигналу та системою автозапуску двигуна.

Серед охоронних систем, представлених на ринку України, модель ST-111RSD виділяється високою перешкодозахищеністю, широким рядом охоронних і сервісних функцій.

Система працює на частоті 868 МГц з істотно зменшеним рівнем фонових перешкод, що дає їй змогу показати набагато вищі показники в перешкодозахищеності та в дальності дії (до 800 м у режимі керування й до 1500 м у режимі сповіщення (залежить від рельєфу місцевості, щільності забудовки та інших чинників)) проти систем, що працюють на частоті 434 МГц. Абсолютний захист від сканування та перехоплення команд керування забезпечується застосуванням оригінального діалогового коду.

До комплекту системи входять 4-кнопковий програмований двосторонній брелок із кольоровим сенсорним TFT-дисплеєм (Touch Screen) і 4-кнопковий брелок-передавач. У дисплейний брелок вбудований акумулятор, який можна заряджати від USB-порту комп'ютера, мережі 220 В або від прикурювача (12 В).

Компактний основний брелок вирізняється ергономічним дизайном, браком антенного виступу, наявністю нового висококонтрастного TFT-дисплея. Крім того, інформування дублюється звуковими або вібраційними сигналами.

Інтуїтивно-зрозуміле меню дисплейного брелока дає змогу використовувати всі функції, які має система. Повністю русифіковане меню дає змогу легко активувати потрібну функцію або режим. Переходячи зі сторінки на сторінку меню, можна дистанційно запустити двигун, відкрити багажник, переглянути список останніх тривог (входить дата, час, зона конкретного датчика), контролювати напругу бортової мережі та температуру двигуна, керувати аналогічними системами, встановленими на одному з чотирьох автомобілів. З додаткових функцій у дисплейному брелоку реалізований годинник, будильник, таймер зворотного відліку, передбачена функція попередження про розряд акумулятора. У меню також надана можливість перевірки поточного стану системи, вибору логотипу брелока, його сигналів, встановлення яскравості екрана, часу світіння екрана та багато іншого.

На бічній панелі брелока містяться кнопки швидкого вмикання/вимикання режиму охорони, закриття/відкриття замків дверей і багажника.

Автозапуск двигуна можна виконати дистанційно за командою брелока, щомісячно у призначений час, за таймером зворотного відліку, за зниження температури нижче допустимої (-5/-10/-20 °C), прогрівання двигуна (на 5/10/15/20 хвилин) та ін. Автосигналізація призначена для роботи з бензиновими та дизельними двигунами, з автоматичною або механічною трансмісією, а також на автомобілях із кнопками Start/Stop (система запуску Keyless-Go).

Segura ST-111RSD має вбудовані реле керування приводами дверних замків, шість програмованих сервісних каналів для реалізації охоронних, протиугінних і сервісних функцій.

Система має можливість охорони під час робочого двигуна та вмикання перепостановки й автопостановки на охорону, функції пошуку автомобіля та виклику власника. Можливий обхід несправної зони під час поставлення на охорону із зазначенням зони/тригера.

Серед охоронних можливостей системи можна виділити такі: 6 незалежних зон охорони, режим «Паніка», PIN-код (програмується користувачем), захист від примусового припасування Anti-HiJack і пасивне блокування двигуна (імобілятор).

Автосигналізація має достатню кількість сервісних можливостей:

- автоматичний турботаймер (1/3/6 хвилин);
- режим охорони з двигуном без ключа запалювання;
- стандартне/безшумне увімкнення та вимкнення режиму охорони;
- автоматичне ввімкнення режиму охорони;
- окремий ланцюг живлення світлових сигналів;
- роздільне відмикання дверей водія та пасажирів, ін.

Як опція можна докупити модуль керування гаражними воротами Segura GDO-01. З його допомогою можна буде відкривати/закривати гаражні ворота, використовуючи брелок системи Segura ST-111RSD із сенсорним екраном. Живлення модуля здійснюється від зовнішнього бло…

Похожие товары