Все категории
Добавить товар

Набір ручних інструментів dowell

1600 грн
Описание

Тип інструмента: Набори

Набір з 9 позицій:
Комбіновані плоскогубці
Магнітна викрутка 2шт
Цифровий тестер напруги
Універсальний ніж
Міні молоток
Рулетка
Ізоляційна стрічка
Продувний пластиковий ящик
Розмір 25х15см

Інструменти ковані з високоякісної сталі та оброблені полірованим хромом, міцні, антикорозійні. Ручки виготовлені з матеріалу TPR, зручні для захоплення, протиутомні. Усі інструменти відповідають критичним стандартам ANSI або перевищують їх.
Поєднання різноманітних основних інструментів, викруток, молотка, вимірювальної стрічки, плоскогубців, канцелярського ножа, ізоляційної стрічки, тестера напруги. Обмежені інструменти з необмеженою функціональністю.
Цей набір побутових інструментів містить інструменти для невеликого ремонту та базових проектів своїми руками, як-от розвішування картин, складання меблів, освітлення, закручування гвинтів, роботи по дереву, у домі, офісі, гаражі майстерні, ремонтні майстерні.
Ідеально підходить для домовласників, різноробочих, будівельників, механіків. Набір інструментів для чоловіків, жінок, дітей, студентів, чудова ідея подарунка.
Цей набір інструментів постачається з міцним формованим футляром для зручного зберігання та транспортування. Міцна внутрішня частина та органайзери цього ящика для інструментів тримають інструменти на місці. Відкриваючи коробку з інструментами, помістіть сторону з «DOWELL» догори, щоб інструменти не випали з коробки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
yasya0402
yasya0402
Супер-продавец
Доброполье
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары