Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Керамзит у мішках 0,04м.куб

125 грн
Описание

Тип матеріалу: Керамзит

Кілька примірників у наявності

Керамзит - досить пористий, дуже легкий і міцний, екологічно чистий будівельний матеріал, виробляється шляхом випалу глини з метою формування круглих гранул необхідної щільності. Використовується як тепло- і звукоізоляція, для облаштування бетонної стяжки підлоги, сухої стяжки, утеплення плоскої покрівлі. До його основних переваг можна віднести досить високу міцність при невеликій масі, вогнетривкість, морозову стійкість, довговічність і низьку вартість. Керамзит не гниє та не боїться агресивних хімічних речовин, є абсолютно нетоксичним та екологічно чистим, продукція сертифікована.

При виборі насипного утеплювача зверніть увагу на переваги керамзиту - чудові теплоізоляційні показники, низька теплопровідність, можливість вибору фракції, розміру зерен - від дрібних до великих гранул, насипної ваги (щільності).

Високі теплоізоляційні властивості дозволяють використовувати керамзит для утеплення підлоги, стін та стелі будівель, при виготовленні фундаментів. Для дотримання будівельних технологій та ефективного утеплення шар керамзитового утеплювача має розраховуватись кваліфікованим фахівцем.

Окрім будівництва, кольоровий декоративний керамзит знаходить застосування також у ландшафтному дизайні для мульчування посадок. Яскраві гранули червоного, синього, білого та інших кольорів ефектно відтіняють рослини. Вибір фракції залежить від дизайнера - 10мм, 20мм, 40мм (дрібна, середня, велика) і т.д.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары