Все категории
Добавить товар

Ельфійський лотос зелений налобна прикраса віночок обідок обруч гнучкий діадема ельф...

430 грн
Описание

Уточнюйте наявність, рядок "Задати питання" біля ціни ( дрібним шрифтом) для комп'ютерної версії сайту.

Нова авторська робота в зеленому кольорі, продовжує серію фентезійних прикрас 🌿💚🌿 "Ельфійський Лотос" 🌿💚🌿

❓В чому різниця між моїми виробами "Ельфійська гілка" і "Ельфійський Лотос"? ❗Різниця лише у формі центральної частини. У дизайні "Ельфійський Лотос" форма більш абстрактна і нагадує силует істоти з крилами. На відміну від "Ельфійськой гілки", де центр нагадує за формою трикутник. На 4-му фото ( гортайте галерею ) наочна демонстрація відмінностей між двома моделями прикрас. При замовленні будь-якої гілочки-діадемки ви можете вказати дизайн центральної частини. Якщо сподобався Лотос, з його абстрактною формою , так і пишіть "Ельфійський Лотос" , а далі вже пишіть колір. Якщо ваш улюбленець початковий дизайн, схожий на трикутник, тоді в замовленні вказуйте тільки колір виробу "Ельфійська гілку".

❤️Довжина 28-30 см.
Універсальна, підходить під будь-який об'єм голови!
Висота центральної частини приблизно 3 см

. Крім дизайну, вибрати можна і відтінок центральної краплі. Зелена крапля є у двох варіантах : 1.зелено-смарагдова 2. зелено-райдужна.
Ще більше варіантів залежить від основного кольору гілочки, що визначається кольором краплі ( на останніх двох фото зразки).

Поєднання насичено зелених кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної зелено-смарагдовою краплі . Кришталеві намистини зелених відтінків , центральні філігранні листочки під срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу для волосся в ельфійське стилі. Його унікальність в багатоцільовому призначення , прикраса може бути використано як налобні діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму.
Для більш надійної фіксації на голові, використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається.

Тематична вечірка,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу, виступи музикантів і т. п.

Возможно выполнение в другом цветовом решении -золотистом, синем, красном, фиолетовом , прозрачно -льдистом, зелёно-изумрудном, сером и радужном (последнее фото с образцами оттенков капелек). Изделие может быть выполнено в одном цвете , как зеленая ветка или в комбинации с другим цветом.
Проволока может быть в цвете бронзы, золота или серебра/стали.

В таком же стиле можно выполнить колье ( смотрите в моем магазине) - при покупке комплекта будет бонус.
Каффы ( накладные ушки ) без проколов и дополнительных фиксаторов изготавливаются в идентичном цветовом сочетании, что и ободок/колье.

Изготовление в другом цвете, дизайне или с вашими изменениями 2-3 дня. Если вам необходимо изделие с отличиями от того, что на фото - спрашивайте прежде чем оформить заказ, я с удовольствием отвечу.

Состав:
хрустальные бусины , облегчённый кристаллы, большая капля, проволока бижутерная, лента парча.

❤️Доставка:
Оплата на карту в день заказа, доставка НП за счет получателя.

Больше авторских изделий смотрите в магазине https://shafa.ua/member/polena

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Пол:
Для женщин Для мужчин Для девочек

Похожие товары