Все категории
Добавить товар

Дитяча розплутувальна щітка для волосся мінні маус від disney

395 грн
Описание

Дитяча розплутувальна щітка для волосся Мінні Маус від Disney

Розплутування волосся може бути складною задачею для багатьох батьків, особливо коли мова йде про дитяче волосся, яке часто утворює клубочки й заплутання. Використання спеціальної дитячої розплутувальної щітки може допомогти полегшити цей процес і забезпечити здорове й доглянуте волосся для вашої дитини.

Найголовніше - дитяча розплутувальна щітка для волосся Мінні Маус від Disney,  має зубці з м'якими щетинками, які не тільки ефективно розплутують волосся, але й дбайливо масажують шкіру голови. М'які щетинки не подразнюють шкіру та не пошкоджують волосся, тому вони ідеально підходять для ніжного дитячого волосся.

Довжина виробу 20*8см
Довжина щіточки 20мм

Важливо! Збережіть бирочку від щітки, на ньому вказано гарантовану знижку на наступну покупку в нашому магазині.

  Дитяча розплутувальна щітка для волосся Мінні Маус від Disney- це чудовий подарунок на будь-яке свято, яке стане в нагоді і буде корисним. До того ж, для подарунка, ми маємо нашу фірмову подарункову упаковку. А якщо не змогли визначитися з подарунком купіть Подарунковий сертифікат.

Всі вироби упаковані у фірмову упаковку та коробку, тому Вам не доведеться платити за  при отриманні, Ви оплатите тільки за пересилання товару. Всі вироби зроблені з душею та любов'ю до дітей, тому ми гарантуємо високу якість та лояльність до кожного клієнта.

Відпочивай завжди з нами!

Залишились питання? Напиши нам.

,

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Другой