Все категории
Добавить товар

Мило для укладання і фіксації брів з щіточкою 30 мл

164 грн
Описание

Мило-фіксатор для брів з кокосовим маслом від ТМ "Top beauty" — спеціальний стайлінговий бьюті-продукт, завдяки якому легко забезпечити бровам бездоганне укладання з абсолютно натуральним, природним ефектом.

Має суперфіксуючі властивості. За консистенцією мило нагадує віск, прозоре, безбарвне, тому підійде волоскам будь-якого відтінку, пофарбованим та природним.

Стайлінг, виконаний за його допомогою, гарантує бровам ідеальний вигляд протягом тривалого часу: лінія збереже початкову чіткість, напрямок та естетику.

Для догляду в складі є гліцерин і масло каріте.

Разом з милом у комплекті є гнучка щіточка для розчісування волосків.

Фіксатор вологостійкий до будь-якої погоди, підходить для всіх видів брів, надійно фіксує брови на цілий день, а масло кокоса, що входить до складу, доглядає волоски.

Для того, щоб набрати продукт, візьміть щіточку для брів і злегка зігніть її так буде легше набирати продукт. Потім плавними, але вірними рухами починайте набирати продукт, якщо він погано набирається – трошки натисніть на щіточку. Потім приступіть до укладання брів.

Якщо ви використовуєте суху щіточку, то ви отримуєте натуральний і природний ефект.

Якщо ж ви хочете досягти ефекту довготривалого укладання - тоді спочатку трохи змочіть щіточку, перш ніж почнете набирати продукт.

Вага 30 грам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары