Все категории
Добавить товар

Бальзами для губ різні sierra bees (lip balm) 8 шт. по 4.25 г

50 грн
Описание

Код 5% на скидку для самостоятельных заказа на Iherb - AND8383

Sierra Bees Органічні бальзами для губ 50 грн/шт

Завдяки Стійко Sourced Віск, оливкова олія, соняшникова олія & вітамін Е
Сформульовані бути: USDA Organic, Non-GMO, Cruelty-Free
Зроблено з Екологічно чисті і біорозкладні інгредієнти
Немає сульфати, немає Консерванти, немає Штучний Fragrances & Ні тестування на тваринах
Гарантовані Органічні Орегон рілля
Бджоли добре для ваших губ!

Різноманітність Pack - - - - - - - -

Наше стійке, USDA-сертифікованих органічних Бджолиний добутий з сталих Bee фермерів, які відповідають нашим жорстким соціальним, екологічним і економічним вимогам.

Ми закуповуємо нашу USDA Organic Віск з добре зарекомендували бджіл фермерів, які часто є третім або четвертим поколінням в торгівлі і витягли з десятиліть практичного досвіду. Їх кошти до існування залежать від етичного і гуманного збору сирого воску і меду. Ці фермери пишаються в забезпеченні високої якості, відповідно продукції рік за роком, не ставлячи під загрозу бджіл або інших диких тварин.

Колекція нашого органічного Beeswax відбувається в організованих пасік, або в дикій природі - де колекціонери роблять все можливе, щоб бджоли добре піклуються. Постійно контролюючи вулики, фермери можуть зробити певні бджоли здорові і добре годували протягом усього року, особливо під час посухи або заморозків. Багато з наших бджолиних фермерів використовують дерев'яні вулики, які звисали з дерев, так що дикі тварини не можуть порушити їх

Крім того, більшість наших бджіл фермерів внесок в триваюче уряд і університети, що фінансуються дослідження. Це найважливіше дослідження покликане розробити більш ефективні способи обробки бджіл, і тримати їх в безпеці в їх природному середовищі існування.

Органічні бджолиний є природним стійким продуктом від матері-природи. Це до нас, щоб захистити бджола, так що вони будуть продовжувати запилення і виробляти високоякісну органічну Beeswax для майбутніх поколінь.
інші Інгредієнти
Органічне масло какао: Оливкова олія *, бджолиний *, масло какао *, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е.

Органічний мед: Оливкова олія *, бджолиний *, натуральний ароматизатор, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е, екстракт меду *.

Organic Mint Викид: Оливкова олія *, бджолиний *, масло м'яти перцевої *, М'ята масло *, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е.

Органічні Гранат: Оливкова олія *, бджолиний *, натуральний ароматизатор, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е, масло Гранат *.

Органічне масло ши і Аргана масло: Оливкова олія *, масло ши *, бджолиний *, Non-GMO вітамін Е, Аргана масло *.

Органічні Tamanu & Tea Tree: Оливкова олія *, бджолиний *, Tamanu масло *, соняшникова олія *, масло чайного дерева *, Non-GMO вітамін Е.

Органічні Без смаку: Оливкова олія *, бджолиний *, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е.

Органічне крем-брюле: Оливкова олія *, бджолиний *, Flavor *, соняшникова олія *, Non-GMO вітамін Е.

* Органічні

Бальзами для губ різні Sierra Bees (Lip Balm) 8 шт. по 4.25 г

Возврата нет

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары