Все категории
Добавить товар

Натуральный минеральный хайлайтер prouve

380 грн
Описание

Натуральний хайлайтер - допоможе додати Вашому обличчю свіжості та блиску, а Ваш макіяж заграє новими фарбами.

За що Ви його полюбите: за ідеальне висвітлення у Вашому макіяжу. Подрібнені частинки тонко відбивають світло, а після нанесення на шкіру створюють єдине сяйво.

Як його використовувати: ми можемо досягти різного ефекту за допомогою хайлайтера. Легкий дотик пензля з хайлайтером забезпечить природне висвітлення обличчя, надаючи ефект здорової, відпочилої шкіри.

Чому Ви не зміните його на інший: він надзвичайно легкий та ідеально поєднується з кольором обличчя. Завдяки гіпоалергенної формулою він може використовуватися людьми з чутливою шкірою.

Що ще варто знати про нього: тонко подрібнений і спресований хайлайтер є багатофункціональним - він не тільки освітлює, а корегує форму обличчя, розгладжує та оживляє позбавлену с'яйва шкіру. Забезпечує сяючий акцент в макіяжі протягом багатьох годин. Зручна, елегантна коробка з дзеркалом дозволяє підправити макіяж в будь-який час, де б ви не знаходилися.

Що є нашим секретом: у складі нашого хайлайтера Ви знайдете натуральний пом'якшувач, що має захисну дію. Забезпечує шкірі оптимальний рівень гідратації, захищає її від втрати води та проникнення шкідливих речовин з навколишнього середовища.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
swet76
Sweet76
Кривой Рог
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары