Все категории
Добавить товар

Набор для обличчя зволожувальний

999 грн
Описание

1000265 Очищувальний гель Aqua, 100 млНіжний, але потужний очищувальний засіб для обличчя Aqua, який видаляє забруднення та залишки макіяжу без сухості, залишаючи шкіру чистою та м’якою. Дерматологічно протестований.
1000266 Сироватка для обличчя Aqua, 30 млЛегка, швидко проникаюча сироватка Aqua для обличчя, яка забезпечує інтенсивне зволоження та захищає обличчя від забруднення. Робить шкіру помітно сяючою та здоровою.
1000267 Зволожувальний крем для обличчя Aqua, 50 млГелевий зволожуючий крем Aqua, який забезпечує тривале зволоження та робить шкіру гладкою. Дерматологічно протестований. Активні компоненти у складі засобу проникають в глибокі шари та утримують цілющу вологу в них. Корисні речовини прискорюють загоєння ранок та мікротріщин, оновлення та регенерацію, завдяки чому протягом дня шкіра обличчя буде свіжою, шовковистою та доглянутою.
1000268 Відновлюючий крем для шкіри навколо очей Aqua, 20 млЗволожуючий крем для очей Aqua, який допомагає зменшити появу перших зморшок. Робить шкіру гладкою та омолодженою. Дерматологічно протестований.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?