Все категории
Добавить товар

Skin1004 - набір засобів із центеллою азіатською для подорожей - madagascar centella travel kit

975 грн
Описание

SKIN1004 - Набір засобів із центеллою азіатською для подорожей - Madagascar Centella Travel Kit

SKIN1004 - набір мінізасобів для догляду за шкірою обличчя із центеллою азіатською, до якого входять:
Centella Light Cleansing Oil - очищувальна олія для всіх типів шкіри, яка ефективно видаляє макіяж, забруднення, залишки себуму і сонцезахисного крему. Вона призначена для першого етапу очищення шкіри. Містить заспокійливий екстракт центелли азіатської, який регенерує та заспокоює запалення. Засіб містить суміш олій, таких як соняшникова, жожоба та оливкова. Об'єм - 30ml.
Centella Ampoule Foam - ніжна пінка для очищення обличчя. Містить екстракт центелли азіатської, що походить з Мадагаскару. Має заспокійливі, протизапальні та відновлювальні властивості, підходить для чутливої ​​шкіри. Екстракт какао має антиоксидантні, стимулюючі та заспокійливі властивості, а гіалуронат натрію зволожує, пом'якшує та розгладжує шкіру. Об'єм - 20ml.
Centella Toning Toner - легкий тонер, який заспокоює і стимулює процеси регенерації шкіри завдяки вмісту екстракту центелли азіатської. Ніацинамід зміцнює захисний бар'єр шкіри, регулює секрецію себуму та зменшує запалення, а також має освітлювальну дію. PHA-кислота у формі глюконолактону глибоко зволожує, підтягує та має антиоксидантну дію. Об'єм - 30ml.
Centella Ampoule - ампула, яка на 100% складається з екстракту центелли азіатської, зібраної в гармонії з природою на Мадагаскарі. У цьому екстракті містяться такі компоненти, як азіатикозид, мадекасозид, азіатикова кислота, флавоноїди та цукри. Центелла азіатська має заспокійливі, протизапальні та регенеративні властивості. Об'єм - 30ml.
Centella Soothing Cream - крем із насиченою формулою, який заспокоює та знімає подразнення. Він підходить для всіх типів шкіри, але його властивості найбільше оцінять суха, подразнена та шкіра з порушеним ліпідним бар'єром. До його складу входить екстракт центелли азіатської, який заспокоює та регенерує шкіру. Трегалоза має антиоксидантну дію й утримує воду в епідермісі, а бета-глюкан підвищує еластичність і зменшує подразнення. Об'єм - 30ml.
Виробник рекомендує набір для таких типів шкіри та косметичних дефектів:
усі типи шкіри.
Спосіб використання:
Centella Light Cleansing Oil - нанести олію на сухі долоні й розподілити по сухій шкірі обличчя. Ретельно помасажувати шкіру круговими рухами, щоб розчинити макіяж. Змочити руки водою і продовжити масаж. Олія перетвориться на легку молочну емульсію. Потім змити засіб теплою водою.
Centella Ampoule Foam - нанести пінку на вологі долоні, розподілити по вологій шкірі обличчя масажними рухами. Змити теплою водою.
Centella Toning Toner - нанести тонер долонями або ватним диском на очищену шкіру обличчя.
Centella Ampoule - нанести необхідну кількість засобу на очищену шкіру й злегка поплескати до поглинання.
Centella Soothing Cream - нанести невелику кількість крему на шкіру обличчя як останній етап догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Персиковый
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?