Все категории
Добавить товар

Серiя білосніжка

469 грн
Описание

Тип засобу: Набори
Торг
Кілька примірників у наявності

До набору входять:
1104179 Очищувальний засіб White+ Correct
1104180 Відбілювальний тонік White+ Correct
1104176 Відбілювальний крем White+ Correct
1119056 Відбілювальне мило для обличчя White+ Correct

Що очищає відбілюючий гель Farmasi Dr.Tuna White + Correct

Це чудовий гель для вмивання, який є представником вибілюючої серії Dr.C.Tuna Farmasi, націлений на делікатне очищення шкіри від забруднень і косметики. Засіб не викликає сухості або стягнутості. Після використання він робить м'якою, зволоженою і насиченою навіть надчутливий і ніжну шкіру. Склад гелю збагачений екстрактами пісочної лілії, завдяки чому він здатний боротися з пігментними плямами і веснянками.
100 мл

Відбілюючий тонік для обличчя Dr.Tuna Farmasi White + Correct

Хочеш трохи освітлити шкіру обличчя, але одночасно зберегти її в бездоганному вигляді, відмінним вибором стане ефективний тонік Dr.Tuna Farmasi. Він містить незамінний для шкіри екстракт пісочної лілії, стимулює утворення колагенових волокон, що відповідають за молодість і красу нашої шкіри. Також сприяє швидкому загоєнню ран і перешкоджає виникненню синців, зміцнюючи кровоносні судини. Крім того, уповільнює вироблення меланіну в шкірі, який відповідає за її пігментацію. Освітлювальний тонік добре підходить для чутливої ​​шкіри, добре очищає і тонізує її.
225 мл

Відбілюючий крем для обличчя Dr. Tuna Farmasi White Correct

Крем для обличчя відбілюючий спеціально розроблений в лабораторіях Farmasi. Збагачений екстрактами пісочної лілії, ніжно відбілює і вирівнює колір шкіри, завдяки чому він здатний боротися з пігментними плямами і веснянками. Ефективно зволожує завдяки формулі, яка містить масло паростків пшениці і вітамін E. Комплекс мультивітамінів і вітамін С дарують вам сяйво, шовковистість і здорову шкіру. Має сонцезахисний фактор SPF 22.
75 мл

Мило для обличчя відбілюючий Dr. Tuna Farmasi White + Correct

Мило для обличчя відбілюючий містить натуральні природні екстракти завдяки чому шкіра виглядає світліше, молодше і рівніше. Мило робить вашу шкіру шовковистою і м'якою, ніжно очищаючи, тонізуючи і видаляючи мертві клітини.
100 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?