Все категории
Добавить товар

Протизапальний флюїд для чутливої та проблемної шкіри,50мл.

250 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Сироватка

Освіжаючий гіпоалергенний легкий флюїд розгладжує втомлену шкіру, забезпечує тривале зволоження і сяйво на весь день, захист від різних факторів навколишнього середовища, вільних радикалів, забруднюючих речовин і втрати вологи.

Спеціальний склад флюїда заспокоює чутливу, алергічну та подразненушкіру і забезпечує їй стійку вологу.
Усуває подразнення та почервоніння після пілінгів та косметичних процедур, швидко загоює пошкоджені ділянки.
Це забезпечується природними екстрактами з листя алое, мяти, евкаліпту та квіток ромашки, а також оліями авокадо та оливки.
Алое: має чудову зволожуючу дію. Алое насичує клітини шкіри вологою і сприяє її утриманню всередині на тривалий період часу. Помякшувальна дія алое призводить до того, що шкіра стає більш пружною і еластичною. Бактерицидні, протизапальні, очищаючі властивості Алое Вера роблять його ефективним інструментом в догляді за проблемною шкірою, схильною до появи акне, запалень і жирного блиску. Загоює при опіках, порізах і ранках. Заспокійлива і відновлює дію при запаленнях, подразненнях і почервоніння шкірних покривів.

Косметику на основі алое застосовують для лікування вугрового висипу і дерматиту, шкірних виразок і екземи. Також алое вера ефективно бореться з варикозним розширенням вен і сприяє розгладженню шкіри. Завдяки вмісту лігніну, волога і цілющі речовини здатні проникати в глибокі шари шкіри, сприяючи регенерації і оновленню шкіри на клітинному рівні.

Активний комплекс з омега-3-6-9 жирними кислотами на рослинній основі та вітамінами А і Е допомагає покращити природну бар’єрну функцію шкіри при регулярному застосуванні та підтримує захист від зовнішніх впливів.

Азулен, алантоїн та D-пантенол заспокоюють шкіру,усувають любі подразнення та почервоніння, зменшують алергічні прояви.
Природний зволожуючий фактор (гіалуронова кислота) інтенсивно зволожує шкіру і утримує вологу в клітинах.
Екстракти ромашки, календули,мяти,евкаліпту та чайного дерева усувають запальні процеси, тонізують, мають протизапальну, антиоксидантну та тонізуючу дію.

Флюїд має дуже легку та ніжну гелеву текстуру, миттєво усуває запальні процеси, швидко вбирається шкірою, не залишаючи відчуття липкості і маслянистості після його застосування.

Рекомендується для проблемної, чутливої, зневодненої жирної або комбінованої типів шкіри.

Термін: 12міс.
Обєм: 50мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • 50мл
  • Другой
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Органическая
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Продавец
nmariana
nmariana
Супер-продавец
Трускавец
82% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?