Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Абрикосовий бальзам для шкіри обличчя та для шкіри губ

1120 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Бальзам

Кілька примірників у наявності

Абрикосовий бальзам для шкіри обличчя та шкіри губ. Незамінний засіб для шкіри в екстремальних умовах (вітер, мороз, вологість). Ефективний догляд для гіперчутливої шкіри.Бальзам містить 98% ліпідів, заповнює в шкірі брак ліпідів, усувають сухість, лущення та відчуття дискомфорту. Посилюють бар'єрну функцію шкіри, відновлюють її гідроліпідну мантію.
Продукція від Dr. Spiller відома як гіпоалергенна косметика для розв'язання всіх проблем шкіри та досягнення видимих результатів. Компанія була створена доктором і фармацевтом Х. Шпилером, За час існування Dr. Spiller це понад п'ятдесят років, виробник заробив бездоганну репутацію та масу позитивних відгуків від клієнтів. Відмінність косметичних засобів, створених маркою Dr. Spiller — це максимальне використання природи в поєднанні з передовими технологіями.
В арсеналі Dr. Spiller є понад 250 косметичних засобів для домашнього та професійного застосування, які призначені для догляду за різними типами шкіри та забезпечують ефективне комплексне розв'язання таких проблем, як-от: передчасне старіння і антивіковий догляд; підвищена чутливість, купероз, розацеа; вугрова хвороба та її наслідки; зневоднення; гіперпігментація та фотопротекція; підготовка та реабілітація шкіри після лазерного шліфування, дермабразії та пластичної хірургії.
Косметика від Dr. Spiller (Доктор Шпилер) містить безліч найменувань і кожен засіб дійсно творить дива.
Зараз продукцією Dr. Spiller користуються у 40 країнах світу, і вона відома як гіпоалергенна косметика для розв'язання всіх проблем шкіри та досягнення видимих результатів. В арсеналі понад 250 косметичних засобів для професійного та домашнього застосування, які призначені для інтенсивного та регулярного догляду за різними типами шкіри та забезпечують ефективне комплексне розв'язання таких проблем: передчасне старіння й антивіковий догляд; підвищена чутливість, купероз, розацеа; вугрова хвороба та її наслідки; зневоднення; гіперпігментація та фотопротекція; підготовка та реабілітація шкіри після лазерного шліфування, дермабразії та пластичної хірургії.
Каталог косметики Dr. Spiller представляє понад 10 різних систем догляду, які об'єднують якість, позитивні відгуки та спрямованість на інтереси споживача.
Hydro-Marin — легкий омолоджувальний комплекс для нормальної, жирної, комбінованої та чутливої шкіри. Має заспокійливу дію і зволожує. Основні активні компоненти: вітамін Е, морські мінерали та сквален. Різні формати паковання дають змогу комфортно доглядати шкіру як удома, так і в дорозі.
Sensicura — серія засобів, розроблених спеціально для порятунку чутливої шкіри, схильної до алергічних реакцій. Основні активні речовини — гіалуронова кислота, сквален, вітамін Е, екстракт кори магнолії, алантоїн і пантенол. Стимулює синтез колагену, згладжує зморшки, відновлює бар'єрні функції шкіри. Є як очисна емульсія, сироватка, тоніка та крем.
Bio-Cellular — набір косметичних засобів для антивікового догляду за шкірою обличчя, чутливою шкірою навколо очей і губами. Має сприятливий вплив на шкіру сухого типу. Містить фітогормони, флавоноїди, олію кісточок мигдалю та вітаміни. Має властивість швидко вбиратися й підтримувати оптимальний вміст вологи в тканинах. Надає ефект ліфтингу, відновлює природну еластичність.
Soft Line Azulen — професійна заспокійлива лінійка для чутливої шкіри. Косметичні препарати містять азулен, сечовину та олії. Матує, допомагає у разі запалень, зволожує, усуває подразнення й набряклість.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?