Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір по догляду за обличчям від чорних крапок на основі зеленого

299 грн
Описание

Тип засобу: Набори

Кілька примірників у наявності

Набір по догляду за обличчям від чорних крапок на основі зеленого чаю Bioaqua включає маску, тонер, рідкість для видалення комедонів. Має антибактеріальну, зволожуючу, тонізуючу дію, вирівнює тон шкіри та заспокоює. Допоможе вам позбутися чорних крапок і звузити пори. Завдяки комплексному триступеневому підходу, набір не тільки очистить шкіру, звузить пори, а й допоможе прибрати запалення та запобігти закупівлі пір та появі прищів надалі. У складі цього продукту екстракт зеленого чаю, який чинить сильну антиоксидантну дію, виступає сильним антивіковим компонентом, що допомагає замедлити процес старіння клітин. Надає антибактеріальну дію, зменшує почервоніння та освітлює шкіру. Входити ментів, який допомагає освіжити шкіру, вирівнює її колір, покращує кровообіг. Нормалізує роботу сильних залоз і звужують пори. Гіалуронова кислота глибоко увлажнює шкіру і стимулює і нормалізує вироблення природного колагену та еластину. Надає омолоджуючу та загоює дію, допомагає підвищити захисні та регенеративні властивості шкіри.

Спосіб застосування

Розпарте обличчя, трохи старих на ньому тепле вологе рушник. Потім на область Т-зони нанесіть просочення в рідині Liquid теплий ватний диск і, щільно надаючи до проблемних ділянок, підтримайте 8-10 хв. Зніміть ватяний диск і видалити чорні крапки.

Нанесіть Toner на ділянки шкіри, які обробляються рідиною для видалення чорних крапок і дочекайтеся повного вбирає кошти.

Нанесіть Mask на проблемні ділянки, які обробляються і залиште на 10-20 хв, після чого змийте і нанесіть увлажняющий крем.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?