Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Професійна маска з вуглекислим газом oxy spa

270 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска

Кілька примірників у наявності

В Наявності 5 одиниць
Вперше в косметології японські вчені компанії Belleza розробили препарат, основним компонентом якого є молекула вуглекислоти — Hyalogy СО2. З віком функціонування капілярів шкіри, які є переносниками кисню та поживних речовин із її глибоких шарів до поверхні, поступово слабшає. У поєднанні з зовнішніми агресивними
впливами цей процес призводить до зниження регенераційної здатності клітин, унаслідок чого шкіра втрачає пружність і еластичність. До 30 років рівень кисню знижується на 25%, до 40 — на 50%. Кисень надходить в організм за допомогою дихання, але через несприятливі зовнішні впливи його рівень постійно знижується. Через брак кисню шкіра схильна до передчасного старіння, на ній з´являється подразнення й вікова пігментація.
Розв´язати ці проблеми покликана професійна маска з вуглекислим газом. Вуглекислий газ (вуглекислота, вугільний ангідрид, СО2) є не тільки в навколишньому середовищі, але й постійно утворюється в тканинах живого організму. Тривалий час вуглекислий газ доставлявся під шкіру способом ін´єкцій. Ця методика знайшла багато позитивних відгуків серед пацієнтів, але застосування ін´єкцій не завжди можливе. Тому виникла потреба альтернативних способів доставки молекули СО2 у шкіру, не порушуючи її цілісності. Унікальність препарату компанії полягає в тому, що не потрібно змішувати кілька компонентів один з одним, він працює на клітинному рівні, забезпечуючи комплексний вплив на механізми регенерації шкіри.
Приголомшливий ефект не змусить себе чекати! Ця процедура доступна тепер не тільки в салонах краси, але й у домашніх умовах. Результат однаковий!!!
Обмежень віком та застосування немає!!!
СВОЙСТВА
Выраженный лифтинговый и омолаживающий эффект
Активирует процессы метаболизма в клетках кожи, что способствует лучшему проникновению активных ингредиентов маски
Стимулирует синтез коллагена и улучшает упругость кожи
Дает ярко выраженный осветляющий эффект
Хорошие результаты при лечении акне
Убирает темные круги под глазами, мешки, снимает отеки
Успокаивает и восстанавливает кожу после пилингов, процедур мезоллера.
СОСТАВ:
Олигопептид-1, Протеогликан, Гидролизованный , оллаген, Растворимый коллаген, Серин, Глицин (аминокислота), Глутаминовая кислота, Аланин, Лизин, Аргинин, Треонин, Пролин (аминокислота), Глицерин, Бутиленгликоль, Бетаин, Содиум ПСА, Сорбитол, Дипропиленгликоль, Маннитол
ПРИМЕНЕНИЕ:
Очистить кожу лица, шеи и зону декольте. На сухую кожу, сухими руками, нанести гель сухими руками. Через одну минуту гель превратится в пузырьки.
Оставить маску на 20-30 минут, затем смыть ее водой.
ОБЪЕМ: 10г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?