Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гель-крем денний матуючий та крем-гель нічний для жирної шкіри

394 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

ДЕННИЙ КРЕМ 50 мл.:

Гель-крем з легкою текстурою, що тане на шкірі, призначений для денного догляду за жирною і комбінованою шкірою з вираженою жирністю Т-зони. Комплекс з натуральних компонентів направленої дії нормалізує секрецію сальних залоз, зменшує виділення себуму протягом дня, помітно зменшуючи жирний блиск і забезпечуючи шкірі природну матовість.

Внаслідок регулярного використання покращує мікроциркуляцію, сприяє розсмоктуванню застійних плям, звуженню розширених пор. Має протизапальний, легкий в’яжучий, регенеруючий і заспокійливий ефект. Активно зволожує і створює депо вологи в шкірі. Покращує структуру і рельєф жирної шкіри, регулює її щільність і покращує пружність.

НІЧНИЙ КРЕМ 50 мл.:

У нічні години активний комплекс спеціально підібраних натуральних компонентів регулює секрецію жирових залоз, допомагає усуненню жирного блиску шкіри, очищенню і звуженню пор. Забезпечує жирній шкірі комфорт, знімає почервоніння, свербіж та інші подразнювальні ефекти. Підсилює місцевий імунітет шкіри, робить її більш стійкою до інфекцій, в тому числі та до бактерій, що викликають акне. Чинить протизапальну і заспокійливу дії. М'яко зволожує і запобігає втраті вологи. Насичує вітамінами, необхідними для нормалізації жирності шкіри. Покращує мікроциркуляцію, розсмоктує застійні явища.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?