Все категории
Добавить товар

Mix крем-комплекс для обличчя 35+, 75 мл, триюга. ayurveda

85 грн
Описание

«Триюга» представляє аюрведичний крем-комплекс для обличчя 35+ , призначений для типу шкіри vata ( «вата»). Цей крем входить в серію Ayurveda Mix і має збалансовану формулу для догляду за сухою і комбінованою шкірою обличчя після 35 років. Без парабенів і барвників.

Продукт розроблений з урахуванням особливостей шкіри вікової категорії 35+ . Він діє відразу в декількох важливих напрямках:

підсилює обмінні процеси і покращує насичення клітин шкіри киснем;
зволожує і живить шкіру;
сприяє її регенерації, активізує захисні властивості;
сприяє розгладженню мімічних зморшок і перешкоджає появі глибоких вікових зморшок;
робить шкіру більш пружною і еластичною.

Активний комплекс крему містить масла камелії, рисових висівок і ши, а також натуральні екстракти аюрведических рослин - манжішти, куркуми, бамбука і шафрану. При цьому формула крему доповнена гіалуроновою кислотою і провітамін В5.

Завдяки ніжною текстурою крем комфортно розподіляється по шкірі і добре всмоктується, не залишаючи після себе відчуття липкою або жирної плівки. Шкіра при регулярному застосуванні крему стає шовковистою на дотик, матовою, зволоженою і підтягнутою.

Крем можна використовувати для комплексного догляду та захисту протягом дня, а також для активного відновлення шкіри вночі.

Спосіб застосування . Наносити крем вранці і / або ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте легкими масажними рухами по масажних лініях.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД - 700 ГРН. ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коралловый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?