Все категории
Добавить товар

Догляд за проблемною шкірою обличчя

160 грн
Описание

Акне, висипання, почервоніння, нерівності..... це не просто слова - це проблема, яка мучить дівчат та жінок і кожного дня в голові тільки одне "що купити, що зробити, щоб я забула про ці проблеми з шкірою?"

Кожен компонент, який є в цій лінійці підібраний технологом та лікарем-дерматологом✅
- без олій
- без масел
- без комедогенних речовин

🍃Гель для вмивання - це ніжний склад з активними речовинами, який очищує шкіру та не сушить її, в складі є екстракт плодів карамболи та грейпфрута.

🍃Тонік для шкіри обличчя - поєднав у собі рослинні компоненти, такі як - екстракт листків барбаденсісу, кори сосни, кульбаби, чайного дерева та каланхої. Заспокоює шкіру та має антибактеріальні властивості.

🍃Крем для обличчя - який не має рівних з таким унікальним складом. Один з головних компонентів це бісаболол - він бореться з патогенними мікроорганізмами, зміцнює захисну функцію шкіри. Молочна кислота та пробіотик в складі крему відновлює шкіру, живить та вирівнює колір.

🍃Маска - це окрема любов та засіб без якого неможливо уявити догляд за проблемною шкірою.
Перший і основний компонент це каолін: підсушує висипання, антимікробна дія, вирівнює колір обличчя, зменшує почервоніння.
Саліцилова кислота - sos засіб при появі нових висипань, підсушує та зменшує вже наявні прищі.
Оксид цинку підсушує запалення, зменшує гіперкетароз (стан шкіри, при якому потовщується роговий шар) і утворює на шкірі захисну плівку. Компонент підходить і для чутливої шкіри: він зменшує почервоніння і роздратування. Також в складі є молочна кислота, бісаболол, екстракт кори сосни, екстракт лимонника.

Price:
- Гель для вмивання - 150 грн / 100 мл
- Тонік для шкіри - 120 грн / 100 мл
- Крем для обличчя - 220 грн / 30 мл
- Маска для обличчя - 220 грн / 50 мл

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 30мл
  • 100мл
Объем:
30 мл 50 мл 100 мл
Продавец
vitabaranyk
vitabaranyk
Львов
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?