Все категории
Добавить товар

Крем для шкіри навколо очей

219 грн
Описание

Головна функція зволожуючого крему навколо очей «Jerelia Aqua25+»: активно зволожує шкіру, усуває темні кола, припухлості під очима, сліди втоми і стресу. Робить шкіру навколо очей пружною і еластичною, помітно зменшує зморшки і тонкі лінії.

Результат: молодий контур очей і свіжа сяюча шкіра без темних кіл. Крем містить спеціальний комплекс Shadownyl™ (комплекс макроводоростей), гідролізований екстракт гібіскусу, унісфери з вітамінами А і Е.

Shadownyl™ – ексклюзивний екстракт сертифікованих органічних водоростей, зменшує темні кола під очима; зменшує запалення, що призводить до крихкості судин, зменшує зморшки і тонкі лінії (стимулюючи вироблення власного колагену).

Гідролізований екстракт гібіскусу розгладжує зморшки, оновлює шкіру, відновлює міжклітинні з'єднання. Володіє яскраво вираженою С- і Р-вітамінною активністю (зміцнює стінки капілярів, регулює їх проникність). Антиоксидант.

Інкапсульовані в унісфери вітаміни А і Е підсилюють дію крему, підвищують її місцевий імунітет і захищають від внутрішніх чинників старіння та впливу навколишнього середовища.

Зверніть увагу!
Косметику, засоби для дому, продукцію для здоров'я через оформлення замовлень на сайті не відправляю. Відправку після повної передплати на карту або повна післяплата на Пошті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Органическая
Продавец
allakuzm
allakuzm
Супер-продавец
Клевань
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?