Все категории
Добавить товар

Сонцезахисний крем spf 50

360 грн
Описание

Сонцезахисний крем SunScience 50+ SPF 50 мл. Він спеціально розроблений для захисту вашої шкіри від шкідливих променів UVA та UVB. Він створює міцний бар'єр проти ефектів фотостаріння, спричинених сонцем. Допомагає зволожувати, пом'якшувати та захищати шкіру від втрати еластичності за допомогою олій баобабу та тамані. Забезпечує відчуття легкої та нежирної шкіри. Протестовано на чутливій шкірі. Підходить для всіх типів шкіри. Водонепроникність до 80 хвилин.

Інструкція По Застосуванню
Наносити за 15 хвилин до виходу на сонце. У разі перебування на сонці протягом дня повторюйте нанесення не рідше ніж кожні 2 години. Наносите повторно після купання, потовиділення та висихання.

Склад
Aqua(Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Octyl Palmitate, Ceteareth-20, Glycerin, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Silica, Ammonium Polyacrylate, Cyclopentasiloxane, Laminaria Digitata Extract, Acrylates, C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Triethanolamine.
50 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Продавец
zcz040517
Косметика
Супер-продавец
Полтава
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?